Galatasaray'da Semih Karabükspor maçında yok

Galatasaray'a Karabükspor maçı öncesi kötü haber. Galatasaray’ın genç ve kuvvetli defansı Semih Kaya bu sezon sakatlıklardan bir türlü kurtulamadı. Uzun süredir formaya hasret kalan Semih’in Kardemir Demir Çelik Karabükspor maçında da oynayamayacağı haberi gelince Sarı Kırmızılılar şok yaşadı.

Galatasaray'da Semih Karabükspor maçında yok

>NAİF DURGUN

>Galatasaray’ın Spor Toto Süper Lig’in 26. Hafta mücadelesi kapsamında oynayacağı Karabükspor maçından önce Sarı Kırmızılılara kötü bir haber geldi. Karabükspor ile yapılacak maçta Semih Kaya’nın forma giyemeyebileceği belirtildi.

>Spor Toto Süper Lig’de lider Galatasaray bu hafta karşılaşacağı Karabükspor ile oynayacağı maça iki önemli oyuncusundan yoksun çıkacak. Kötü haber Önce Burak Yılmaz’dan geldi akabinde bu sezon sakatlıklardan bir türlü kurtulamayan Semih Kaya’dan da kötü haber gelince Sarı Kırmızılılar iki şok üst üste yaşadı.

"Arial","sans-serif"; mso-fareast-font-family:Calibri;mso-fareast-theme-font:minor-latin;mso-ansi-language: TR;mso-fareast-language:EN-US;mso-bidi-language:AR-SA">Galatasaray Karabükspor maçını kazanması halinde liderliğini sürdürecek.

Kaynak: Diyarbakır Söz