Galibiyetin Sevinci

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler Kulübü’nde lige galibiyetle başlamanın mutluluğu yaşanıyor.

Galibiyetin Sevinci

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü Teknik Direktörü Sertaç Küçükbayrak, yaptığı açıklamada, lige galibiyetle başlamanın önemli olduğunu söyledi.

Sezona galibiyetle başlamalarının kendileri için önemli olduğunu ifade eden Küçükbayrak, "Bucaspor maçı bizim için zor oldu. Özellikle karşılaşmanın ilk yarısında bir hayli zorlandık. Ama ikinci yarıda toparlanarak oyuna ağırlığımızı koyduk ve istediğimiz galibiyeti 3 golle aldık. Bizim için önemli bir sonuç oldu. Sezona galibiyetle başlamak takımın güveni için de çok önemli" dedi.

GALİBİYETİN SEVİNCİ

Takımda eksiklerin olduğunu belirten Küçükbayrak, sonradan takıma katılan futbolcularının idman eksiğinin bulunduğu vurguladı. Bu futbolcularının kısa zamanda toparlanacağını belirten Küçükbayrak, şunları kaydetti: "Takımda sakat olan Caner’in de durumunda gelişme var. Bu oyuncumuzun da kısa sürede toparlanıp bizlere birlikte çalışmalara katılmasını bekliyoruz."

Kaynak: Spor Merkezi