Gel de yanma

Kendi sahasında Tepecikspor’a yenilerek üst üste oynadığı 8.maçta da galibiyet alamayan Yeşil-Kırmızılı takım, rakibini elinden kaçırmanın üzüntüsünü yaşıyor. Teknik Direktör Numanoğlu,”Erken penaltı ve kırmızı kart olmasaydı en az 1 puan alırdık.” dedi.

Gel de yanma
‘BU YENİLGİ BİZE YAKIŞMADI’ Ligde oynadığı son 8 maçta 1 beraberlik ve 7 yenilgi alan,evinde oynadığı 5 maçı da kaybederek rakipleriyle puan farkını açma şansını tepen Diyarbakırspor’da 2-0 kaybedilen Tepecikspor yenilgisinin gerekçesi erken kırmızı kart ve penaltıya bağlandı. Teknik Direktör Levent Numanoğlu, 15.dakikada yaşanan bu kırılma anının dengeyi bozduğunu söyledi. Numanoğlu,”Oyuna iyi başlamışken bu talihsizliği yaşadık. Hem penaltıdan gol yedik,hem 1 oyuncu eksik kaldık. Daha sonra Cemal’ın kaçırdığı pozisyon var,bu gol olsa maç yine dönerdi. Çocuklar iyi mücadele etti. Ellerinden geleni yaptı ama olmadı. Bir maç kazanmamız lazım.O zaman işler değişir. Ben umutsuz değilim. El birliği ile bu takım ligde kalacak.”dedi.

SMS KAMPANYASINA DESTEK Diyarbakırspor’un başlattığı SMS kampanyasına bir destek de Kuyumcular Odası’ndan geldi. Oda Başkanı Mustafa Akkul, oda olarak 1000 SMS’le kampanyaya dahil olduklarını belirterek, kuyumcu esnafını 5 TL karşılığında SMS atarak Diyarbakırspor’a sahip çıkmaya davet etti. Akkul,”Esnaf bu kent için ne kadar önemli ise Diyarbakırspor da o kadar önemlidir. Bu şehirde 2 milyona yakın insan,her meslek grubunda binlerce esnaf var. 5 TL kimseyi sarsmaz ama 1 milyonun üzerinden insanın atacağı SMS’ler Diyarbakırspor’u ekonomik olarak tekrar ayağa kaldıracaktır. Tüm esnaflarımızı kampanyaya destek olmaya çağırıyoruz.” diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz