Geleceğin sporcuları burada yetişecek

Diyarbekirspor'un eski futbolcuları Mehmet Budakın ve Mehmet Altındağ tarafından modernize edilerek hizmete açılan spor tesisi çok amaçlı olarak hizmet verecek.

Geleceğin sporcuları burada yetişecek

Futbol sahaları, düğün salonu ve konferans salonundan oluşan tesisin açılışı spor camiasını buluşturan görkemli görüntülere sahne oldu.

Bağlar Cemiloğlu Caddesi'nde bulunan Olimpiyat Spor Tesisleri yeniden revize ve modernize edilerek farklı bir konseptle hizmete açıldı.

Tesisin açılışına Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi, Bağlar Kaymakamı İsmail Pendik, Kayapınar Kaymakamı Arif Karaman, Diyarbakırspor eski başkanı Dr. Abdurrahman Yakut, TFF Bölge Müdürü Serkan Bayhan, ASKF Başkanı Remzi Dayan, GSYD Başkanı Mehmet Yılmaz Bay, TÜFAD Şube Başkanı Samet Karakaş, eski futbolcular, spor taban birliklerinin temsilcileri ve çok sayıda spor insanı katıldı.

ÇOK AMAÇLI OLARAK HİZMET VERECEK

Diyarbakırspor'da hem futbolcu hem teknik adam ve Amedspor'da da teknik adam olarak görev yapan Mehmet Budakın ile Futbol İl Temsilcisi Mehmet Altındağ tarafından işletmeciliği üstlenen tesiste bir yandan genç futbolcular yetiştirken diğer yandan halı saha, düğün ve konferans salonu olarak da hizmet verecek.

Tesisin açılışında eski futbolcular ile Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi'nin yer aldığı iki karma arasında gösteri maçı yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi ve davetliler, tesisin Diyarbakır için hayırlı hizmetlere vesile olması temennisinde bulundu.

Haber: İsa İPEK

Kaynak: Diyarbakır Söz