Geleneksel Ramazan Ayı Futbol Şöleni

Herkes İçin Spor Federasyonu faaliyet programında yer alan Diyarbakır valiliği,Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği 8 takımın katıldığı veteranlar futbol turnuvası bitti.

Geleneksel Ramazan Ayı Futbol Şöleni

Turnuvada şampiyonluğa Diyarbakır Masterları normal süresi golsüz tamamlanan müsabakada penaltı vuruşları ile yenen İl Mili Eğitim Müdürlüğü oldu.

Müsabakaların sonunda Ödül olarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından kupa verilirken Büyükşehir Belediyesi ise takımlara Tişört dağıtıp müsabaka bitiminde ise tüm takımlara Gazi Köşkünde Sahur verdi.

Sahur programına Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Muhsin Eryılmaz, Diski Genel Müdürü Ahmet Karadağ, Gençlik Spor İl Müdürü Mehmet Demir, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Mehmet Kesen, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Metin Direk ve sporcular katıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü;

"Ramazan ayının maneviyatını yeşil sahalarda yaşatan ve Sonucun önemli olmadığı böyle güzel organizasyonda Dostları,Arkadaşları Bir araya getirmeyi başaran,Emeği geçenlere teşekkür ederim."diye konuştu.

1-İl Milli Eğitim Müdürlüğü

2-Diyarbakır Masterlar

3-Diski

4-Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü

Kaynak: Diyarbakır Söz