Görüş Bildir

GSYD’den DSİSpor’a Destek Ziyareti

Güneydoğu Spor Yazarları Derneği (GSYD) Yönetimi, alt yapıya verdiği önem ve gençlere yaptığı yatırımla dikkat çekerek bölgede örnek olan bu çalışmalar için DSİ camiasına teşekkür etti. GSYD Yönetimi,Bingöl’deki grup maçlarına katılacak U14 takımına tatlı ikram ederek desteğini ifade ederken DSİSpor’un tüm kulüplere rol model olması gerektiğini kaydetti.

GSYD’den DSİSpor’a Destek Ziyareti

Alt Yapıda Model Kulüp

Alt yapıya verdiği önem ve gençlere yaptığı yatırımla bölgede futbolun gelişmesi için örnek bir model haline gelen Diyarbakır DSİSpor’un bu yönü takdir topluyor. Hemen her sezon yaş kategorilerinde hem Diyarbakır ve bölgede hem Türkiye şampiyonasında başarılara imza atan DSİSpor’un kente katkılarından biri kazandırdığı modern tesis,sporculara servis ,yemek imkanı sağlaması ve okul okuyan sporcularına çeşitli maddi imkanlar yaratması. Her sezon DSİSpor’dan bir çok genç profesyonel kulüplere transfer oluyor.

Tatlı İkram Ettiler

Güneydoğu Spor Yazarları Derneği (GSYD) Yönetimi, DSİSpor’u ziyaret ederek alt yapı ve gençlere verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Ziyarette GSYD Başkanı Mehmet Yılmaz Bay ve Başkan Vekili Veysi Akar ile bazı yönetim kurulu üyeleri yer aldı. DSİSpor yönetimi ve teknik heyeti tarafından karşılanan GSYD Yönetimi,bugün Bingöl’de başlayacak grup maçlarına katılacak DSİSpor U14 takımının Diyarbekirspor genç takımı ile yaptığı idman maçını izledi,iki takımın futbolcularına tatlı ikram etti. DSİSpor teknik sorumlusu Ahmet Tanış ve kulüp yönetimi,bu anlamlı ziyaretten dolayı GSYD yönetimine teşekkür etti.

DSİSpor’un Çalışmalarına Övgü

GSYD Başkanı Mehmet Yılmaz Bay,DSİSpor’un alt yapı ve gençlere yaptığı yatırımla örnek bir kulüp haline geldiğini söyleyerek DSİ camiasını tebrik etti. DSİ’nin aynı zamanda modern tesisler yaptığını ve gençlere spor yapmaları için her türlü imkanı sağladığını belirten Bay,bu ziyaretle DSİ camiasını onure etmeyi amaçladıklarını söyledi. Bay,bölgede futbolun kurtuluşunun alt yapı ve tesisleşmede olduğunu da ifade ederek DSİ’nin yaptıklarının diğer kulüpler tarafından örnek alınması gerektiğini sözlerine ekledi.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi