Hani yönetim katkısı?

Diyarbakırspor yararına başlatılan SMS kampanyasına destek sürerken,Kayapınar belediyesi,Kayapınar Belediyespor yönetimi ve bu kulübün sporcularından 2 bin 100 SMS desteği geldi.

Hani yönetim katkısı?
Diyarbakırspor yararına başlatılan SMS kampanyasına destek sürerken,Kayapınar belediyesi,Kayapınar Belediyespor yönetimi ve bu kulübün sporcularından 2 bin 100 SMS desteği geldi. Akçadağ ailesi ve Buğdaycılar Grup ,1000’er SMS bağışladı.Kampanaya olan ilgisizlikten yakınan yönetimin kendi katkısını ortaya koymaması tepki çekiyor.

KAYAPINAR’DAN ANLAMLI DESTEK Diyarbakırspor’un acil borçlarını ödeyerek ayağa kalkması amacıyla başlatılan SMS kampanyası devam ederken, destekte bulunmak isteyenler tüm GSM operatorlarına DBAKIRSPOR yazıp boşluk bıraktıktan sonra 8044’e mesaj atarak 5 TL katkıda bulunuyor.

Şu ana kadar toplanan paranın 100 bin TL’yi geçtiği ifade edilirken, bir destek de Kayapınar Belediuyesi’nden geldi. Belediye Başkanvekili Mahmut Dağ, zor durumdaki kulübe 1000 SMS desteği sağladıklarını açıkladı. Kayapınar Belediyespor Kulübü Başkanı Murat Kaçar da kampanyaya kulüp olarak 1000 SMS’le katıldıklarını ifade etti. Kaçar,”Diyarbakırspor hepimizin ortak paydasıdır.Hep beraber sahip çıkmalıyız. Lütfen bu konuda herkes duyarlı olsun.” dedi.

FUTBOLCULARDAN DERSLİK KATKI Kayapınar Belediyespor’lu futbolcular ise kendi aralarında 100 SMS toplayarak Yeşil-Kırmızılı kulübe destek verdi. Kaptan Münür Satılmış,”Diyarbakırspor’un bu halde olması spora gönül veren herkesi üzüyor. Keşke bu halde olmasaydı. Kendi içimizden gelerek böyle bir çalışma yaptık. Belki yüksek bir rakam değil ama mesaj vermek bakımından önemlidir.” İfadelerini kullandı.

Diyarbakır’da iş yapan Gülserin Grup 1000, Erganisesi.Com’un sahibi Nedim Şimşek de 200 SMS’le kampanyaya dahil oldu.

Yönetimin kampanyaya olan desteği hızlandırmak için önümüzdeki günlerde yerel tv,gazete,internet siteleri ve radyoların ortak yayını ile bir organizasyon yapmak istediği, Diyarbakırlı olarak spor ve sanat dünyasındaki ünlü simaların davet edileceği kaydedildi.

AKÇADAĞ AİLESİNDEN 1000 SMS Akçadağ grup, Diyarbakırspor’a 1000 SMS bağışlayarak Yeşil-Kırmızılı kulübe olan vefasını ortaya koydu.

Eski Futbol Şube Sorumlusu Salih Akçadağ,Diyarbakırspor’un zor günleri atlatması için bunu bir vefa borcu olarak gördüklerini söyledi. Akçadağ,”Akçadağ ailesi olarak her zaman Diyarbakırspor'un hizmetinde olduk. Diyarbakırspor maalesef zor bir dönem geçiriyor, bizlerde ister yönetimde olalım, ister olmayalım her zaman destek olacağımızı söylemiştik. Bundan önce olduğu gibi, bugün bizlere bu kampanyaya destek vermek düşer. SMS kampanyasına herkesin ilgi göstermesi en büyük arzumuz.   Akçadağ ailesi olarak 1000 SMS'le destek olduk." diye konuştu.

HAKAN BUĞDAYCI’DAN 1000 SMS Diyarbakırspor’un eski yöneticilerinden iş adamı Hakan Buğdaycı, 1000 SMS’lik destek sağlarken, tüm iş adamlarını desteğe davet etti.

Buğdaycı,”Diyarbakırspor için bizler de 1000 SMS ile destek kararı aldık. İnanıyorum ki bu zor günleri elbirliği ile atlatır, o güzel günleri geri getiririz. Diyarbakırspor'a gönül veren herkesi bu kampanyaya destek olmaya davet ediyoruz. Bu takım hepimizin, gelin destek çıkın diyoruz. Son nüfüs verilerine göre Diyarbakır’da 1 milyon 560 bin insan yaşıyor. Yine kentimizde çok önemli kurumlar ve iş sektörü var. Her SMS 5 TL. Bu rakam kimseyi sarsmaz. Kentimizde binlerce SMS bağışlayacak güçte yapılar var. Diyarbakırspor için bunu yapmaları lazım.” dedi.

‘YÖNETİM DESTEĞİNİ AÇIKLAMALI’ Kampanya için destek isteyen ve ilginin azlığından şikayet eden Diyarbakırspor yönetimin tavrı ise tepki topluyor. İsminin açıklanmasını istemeyen eski bir yönetici,”Bu kampanyaya herkes destek olmalıdır. Burada konu kişiler veya bu yönetim değil Diyarbakırspor’dur.Herkes gücüne göre katkı yapmalıdır.Kimisi 1 SMS, kimisi de 5 bin hatta 10 bin,20 bin SMS atarsa sorun çözülür.Bu aynı zamanda bir dayanışma ürünüdür. Ama yönetim bir hareketle kampanyaya insanları teşvik etmelidir. 11 yönetici var. Toplamda 10 binin üzerinde SMS’le katılırsa güçlü bir teşvik nedeni ortaya çıkar.Ayrıca sadece SMS yetmez. Alacağı olanlar tamamını ya da bir bölümünü hibe etmelidir.Başkan ve yönetim bu konuda da örnek olmalıdır. Mesele Diyarbakırspor’u yaşatmaksa bunlar yapılmalıdır.Belediyeler,valilik,stk’lar ve iş adamları,Diyarbakır’da iş yapan tüm sektörler katkısını ortaya koymalıdır.” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz