Görüş Bildir

Hataların kurbanı

Halide Edip Adıvarspor’a deplasmanda 1-0 yenilerek sezonun ilk yenilgisini alan Diyarbekirspor’da maçın Kütahya bölgesi hakemi Emre Korkmaz, verdiği ve vermediği kararlarla maçın önüne geçti. Kaçan net pozisyonlar da yenilgide önemli rol oynadı.

Hataların kurbanı

3.Lig 3.Grup’ta TRT Kurdi’de canlı yayınlanan Halide Edip Adıvarspor-Diyarbekirspor maçına hakem kararları damga vurdu. Kütahya bölgesi hakemi Emre Korkmaz’ın akıl almaz kararları ve kötü yönetimi maçın önüne geçti, maçın izleyen taraflı-tarafsız herkes hakeme tepki gösterdi.

İlk yarıda Diyarbekirspor’lu Reşo’nun gole giden pozisyonunu hatalı kararla veren hakem Emre Korkmaz,Reşo’nun kaleci tarafından düşürüldüğü pozisyonda da net penaltıyı vermedi.

Maçtan Sonra Tepkilerin Hedefindeydi

Maç içinde tüm takdir haklarını Halide Edip Adıvarspor’dan kullanan hakem Emre Korkmaz maçın ardında tepkilerin hedefindeydi. Diyarbekirsporlular, hakemlere sert tepki gösterdi.

Bu arada maç içinde de Halide Edip Adıvarsporlu yöneticilerin şeref tribününde misafir olan Diyarbekirsporlulara sözlü hakaretlerde bulunması ortamı gerdi.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi