Herşey gece için

İstanbul ve Ankara’da yapılacak destek gecelerine yüksek katılım sağlamak için çalışmalarını sürdüren kayyum heyeti, Diyarbakır eski valisi Hüseyin Avni Mutlu ve İstanbul’daki iş adamları ile firma sahipleriyle görüştü.

Herşey gece için
VALİ MUTLU’DAN DESTEK Diyarbakırspor’u yaşatmak için büyük önem taşıyan ve 25 Ocak’ta İstanbul’da, 9 Şubat’ta da Ankara’da yapılacak destek geceleri için uzun süredir çalışmalarını sürdüren kayyum heyeti, bir kez daha İstanbul çıkarması yaptı. Diyarbakır’da görev yaptığı dönemlerde Diyarbakırspor’a verdiği maddi ve manevi desteklerle halkın gönlünde taht kuran İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’yu ziyaret eden kayyum yöneticileri, geceye gelmesi yönünde davette bulunarak kulübün yaşatılması için de destek istedi. Geceye katılacağını açıklayan Vali Mutlu,Diyarbakırspor yararına basılan davetiyelerin satılması, geceye yüksek katılım sağlanması için de gerekli girişim ve görüşmelerde bulunma sözü verdi.

İŞ ADAMLARINDAN DESTEK İSTENDİ Vali Mutlu’nun dışında İstanbul’da bulunan iş adamları ve Diyarbakırlıların sahibi olduğu firmalarla da görüşen kayyum heyeti, görüşmelerin çok olumlu geçtiğini bildirdi. Amaçlarının destek gecelerine yüksek katılım olmasını sağlayarak kulübe maddi kaynak yaratmak olduğunu belirten kayyum yöneticileri, girişim ve görüşmelerin İstanbul’daki gecenin yapılacağı 25 Ocak’a kadar devam edeceğini,daha sonra Ankara’daki gece için de ziyaretlerin sıklaştırılacağını ifade ettiler.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler