İç Transfer Tamamlandı

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbekirspor kalecisi Onur Bilgin’in sözleşmesini uzattığını açıklanırken, iç transferlerin de tamamlandığı belirtildi.

İç Transfer Tamamlandı

Diyarbekirspor Spor Kulübü iç transferde takımda kalmasına kadar verdiği futbolcuların sözleşmelerini yeniliyor. Onursal başkan Feyzi İlhanlı ile Sportif Direktör Numan Polat’tan oluşan transfer komitesi, görüşmeye çağırdığı futbolcularla karşılıklı anlaşarak 1 yılı kalan sözleşme sürelerini 2 yıla çıkarıyor.

Kaleci Onur Bilgin’in 31 Mayıs 2017 tarihinde sona erecek olan mukavelesi 31 Mayıs 2018’e kadar uzatıldı. Diyarbekirspor’a karşı vefa borçları olduğunu anlatan tecrübeli kaleci, "Geçen yıl çok üzüldük ama inşallah bu yıl mutlu sona ulaşacağız. Futbolda başarı için istikrar çok önemlidir. Bu yüzden kalmayı tercih ettik. Bu camiaya olan feda borcumuzu başarı ile ödemek istiyoruz." dedi.

İÇ TRANSFERDE İMZALAR TAMAMLANDI

Bu arada Diyarbekirspor iç transferlerini de sürdürüyor. Yeşil kırmızılı kulüpte Serdar Cansu, Adem Aydın ve Mehmet Özdiraz sözleşme imzalayıp kulüplerinde kaldılar.

Sözleşme süreleri 31 Mayıs 2017 tarihinde sona erecek futbolculardan Serdar Cansu, Adem Aydın ve Mehmet Özdiraz’ın Diyarbekirspor ile sözleşmelerini yenileyerek 31 Mayıs 2018 tarihine kadar uzattıkları açıklandı. 3 futbolcunun da kulübün sunduğu teklifi kabul ettiği açıklandı.

Öte yandan Diyarbekirspor'da yönetimin 3 futbolcusuyla sözleşme imzalayarak iç transferi tamamladığı da belirtildi. Yeşil kırmızılı kulüp iç transferde kalan son 3 futbolcunun sözleşmesini de yenileyip iç transferi kapattı.

Diyarbekirspor teknik heyetinin takımda kalmaları yönünde rapor verdiği 3 futbolcu Fahrettin Bıyıklı, Barış Ataş ve Umut Aslan'ın sözleşme süreleri uzatıldı. Yapılan açıklamada sözleşmeleri 31 Mayıs 2017 tarihinde sona erecek Fahrettin Bıyıklı, Barış Ataş ve Umut Aslan ile karşılıklı anlaşma sağlanarak mukavelelerinin 31 Mayıs 2018’e kadar uzatıldığı belirtildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler