Juventus Real Madrid yarı final maçı ne zaman?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı final heyecanı start alıyor. Juventus-Real Madrid maçı nezaman, Juventus Real Madrid maçı hangi kanalda? Gibi sorular yanıt buldu. Şampiyonlar Ligi ilk yarı Final maçı Juventus Real Madrid maçı bu akşam saat 21.45'te naklen NTV'de.

Juventus Real Madrid yarı final maçı ne zaman?

La Liga'da Barcelona'nın 2 puan gerisinde şampiyonluk mücadelesi veren Real Madrid, Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Juventus ile deplasmanda oynayacak. İspanyol devinde Fransız forvet Karim Benzema forma şansı bulamayacak. Diz sakatlığı bulunan Benzema'nın, kadroya dahil edilmediği öğrenildi. Benzema'nın dışında sakatlığı bulunan bir diğer oyuncu Luka Modric de Juventus deplasmanında forma giyemeyecek. Hafta sonunda Sevilla karşısında 25 dakika oynayıp, bir de asist yapan Gareth Bale ise bu maçta ilk 11'deki yerini alacak.

GÖZLER RONALDO’DA!                     

Real Madrid'in moral düzeyi oldukça yüksek seviyede olan oyuncusu ise kuşkusuz dünya starı Cristiano Ronaldo. Sevilla'ya karşı hat-trick yapan Portekizli oyuncu, gol sayısını 42'ye çıkarıp krallık yarışında yeniden zirveye oturdu. Real Madrid'in Atletico Madrid ve Sevilla ile oynadığı maçlarda orta sahada görev alan Sergio Ramos'un, Juventus karşısında da aynı pozisyonda oynaması bekleniyor.

JUVENTUS ŞAMPİYONLUK MORALLİ 

Ev sahibi Juventus ise hafta sonunda aldığı Sampdoria galibiyetiyle üst üste 4. lig şampiyonluğunu ilan etti.

Artık birbirleriyle oynamaya fazlasıyla alışmış bir kadroyla bir kez daha taç giyen Juventus, Serie A'da oynadığı 34 maçta kalesinde 19 gol gördü. Hem Juventus'ta hem de milli takımda birlikte oynayan Buffon, Chiellini, Barzagli ve Bonucci'den oluşan kaleci ve savunma hattı, Şampiyonlar Ligi'nde oynanan 10 maçın 6'sını gol yemeden tamamladı ve sadece 5 gol yedi. Real Madrid ise; Şampiyonlar Ligi'nde ekim ayından bu yana hiçbir deplasman maçında kalesinde gol görmedi.

Kaynak: Spor Merkezi