Kareteci Kızlar

Karate yıldız kızlarda Türkiye Şampiyonu olan Amine Akçakmak, Wuhsu Gençler Türkiye ikincisi olan Arjin Oruç, Diyarbakır Bilfen Okulları yöneticileri Erdal Avanoz, Mehmet Cihan Özer, beden eğitimi öğretmeni Nurhayat Ateş ve antrenör Ahmet Yazar, kendilerine destek veren Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir’i ziyaret etti.

Kareteci Kızlar

Karate yıldız kızlarda Türkiye Şampiyonu olan Amine Akçakmak, Wuhsu Gençler Türkiye ikincisi olan Arjin Oruç, Diyarbakır Bilfen Okulları yöneticileri Erdal Avanoz, Mehmet Cihan Özer, beden eğitimi öğretmeni Nurhayat Ateş ve antrenör Ahmet Yazar, kendilerine destek veren  Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir’i ziyaret etti.

Diyarbakır Bilfen Okulları yöneticisi Erdal Avanoz, Türkiye Şampiyonalarında dereceye giren iki sporcunun kendi öğrencileri olduğunu söyledi.

Avanoz, iki öğrencileriyle gurur duyduklarını ve okul olarak her türlü desteği onlara sunduklarını belirtti.

Avanoz, bundan sonrada başarılı olan sporcuların yanında olacaklarını ve destekleyeceklerini kaydetti.

Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir de kurum olarak, tüm sporcuların yanında olduklarını ifade etti.

Demir, “Başarılı olan sporculara ve kulüplere kapımız her zaman açıktır. Onları desteklemek ve yanlarında olmak sizim görevimizdir. Ayrıca bu iki sporcumuzun başarılı bir eğitim almaları da bizleri sevindirmiştir. Okul yönetiminin sporcularımızın desteklemesi bizleri mutlu etmiştir” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz