Karşıyakalı Diebler NBA markajında

Pınar Karşıyaka'da 3 sezondur forma giyen ve sergilediği performansla taraftarların gözdesi olan Jon Diebler, yeniden NBA'in dikkatini çekti.

Karşıyakalı Diebler NBA markajında
Houston Rockets Genel Menajeri Daryl Morey, hafta sonunda Karşıyaka Arena'ya gelerek yeşil kırmızılı ekibin Royal Halı Gaziantep'le oynadığı maçta ABD'li basketbolcuyu izledi.
Houston Rockets, NBA'e 2011 yılında Portland Trail Blazers tarafından 2'nci tur 51'inci sıradan draft edilmesine rağmen hiç oynama şansı bulmayan Jon Diebler'ın haklarını elinde bulunduruyor. ABD'li kısa forvet, bu sezon Pınar Karşıyaka formasıyla ligde 13.2 sayı, 3.7 ribaund, Eurocup'ta ise 14.8 sayı, 3.9 ribaund ortalamaları tutturdu.

GRAN CANARİA 40 TL

EUROCUP'ta tarihinde ilk kez yarı finalin kapısına dayanan Pınar Karşıyaka'nın çarşamba günü Herbalife Gran Canaria'yla oynayacağı rövanş maçının biletleri 40 TL'den satışa çıktı. Müsabaka, Karşıyaka Arena'nın saat 20.45'te başlayacak.İspanya'da oynanan ilk müsabakayı 10 sayı farkla, 76-66 kaybeden yeşil kırmızılılara yarı finali için en az 11 farklı galibiyet gerekiyor. Tur atlayan taraf Lokomotiv Kuban-Unics Kazan eşleşmesinin galibiyle final için karşılaşacak. Deplasmandaki ilk maçı 87-78 kazanan Kuban yarı finale yakın taraf olarak gözüküyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz