Kayapınar Belediyesporlu kadın atletler şampiyon oldu

Gürcistan’ın Tiflis kentinde yapılan Yıldızlar Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda Diyarbakırlı atletler Meryem Bekmez 5 bin metrede Avrupa Şampiyonu olurken, Ayşe Tekdal ise ikinci oldu.

Kayapınar Belediyesporlu kadın atletler şampiyon oldu

Atletizm Temsilcisi ve kadın atletlerin hocası Azize Özbey, şampiyonaya yoğun çaba ile hazırlandıklarını belirterek, hedeflerinin artık Dünya Şampiyonluğu olduğunu söyledi.

AVRUPA ŞAMPİYONU OLDULAR

Özbey, "Şampiyonaya yoğun çaba ve emekle hazırlandık. Bu emeğin sonucu başarılı olduk. Bu başarıda desteğini esirgemeyen belediye eş başkanlarımıza kulüp yönetimine teşekkür ediyoruz. Bu başarıda belediyemizin kente kazandırdığı spor tesisinde düzenli yaptığımız çalışmaların büyük bir katkısı oldu. Sporcularımızın yeni hedefi Dünya Şampiyonası ve olimpiyatlardır" dedi.

Diyarbakırlı atletizm milli takım antrenörü Çetin Aslan ise, "Meryem Bekmez Avrupa şampiyonu olurken, Ayşe Tekdal ise Avrupa ikincisi oldu. Şampiyonada çiftte sevinç yaşadık. Sporcularımla gurur duyuyorum. Şampiyonada Diyarbakırımızı milli takımlarda en güzel şekilde temsil ettiğimize inanıyorum" diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler