Konyayı geç, avantajı kap

Diyarbakırspor, yarınki maç için mutlak 3 puan hesapları yaparken,Teknik Direktör Numanoğlu, 3 puan almaları halinde kaybettikleri avantajı geri alacaklarını iddia etti.

Konyayı geç, avantajı kap
Yeşil-Kırmızılı takım dün kampa girdi.

‘EN ZOR MAÇIMIZI OYNAYACAĞIZ’ Cumartesi günü sahasında Konya Torku Şekerspor’u konuk edecek olan Diyarbakırspor, 3 puandan başka sonuç düşünmüyor. Dün Atatürk Stadı’nda yaptığı taktik çalışmasından sonra hazırlıklarını tamamlayan Diyarbakırspor, Ali Gaffar Okkab Tesisleri’nde kampa girerken, cezalı Mustafa ve Murat’ın yokluğunda teknik heyet hücümda sürpriz bir plan hazırladı. Cemal ve Suat’ın forvet oynaması,Hasan’ın da orta sahadan bu isimlere destek vereceği öğrenildi.

Teknik Direktör Levent Numanoğlu,kalan maçlar içinde en zor olanına çıkacaklarına dikkat çekerek, kazanmaları halinde Tokat’a kaptırdıkları avantajı geri alacaklarını iddia etti.

‘TEK SEÇENEĞİMİZ 3 PUANDIR’ Numanoğlu,”Genç ve diri bir takımla oynayacağız. Hem iyi hem de rahat olmaları bizim için dezavantajdır. Ancak bizim için tek alternatij var ;o da 3 puan almak. Bu maçı kazanırsak ligde kalma yolunda avantaj tekrar bize geçecektir. Ligde kalma yoluna kararlılığımızı ortaya koyacağız. Taraftarlarımıza büyük iş düşüyor. Sabırla bizi desteklesinler. Bu maçı kazanırsak kalan diğer 3 maç için de ciddi moral takviyesi olacaktır. Eksik oyuncularımız var ama bunları sorun etmeyeceğiz.” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz