Görüş Bildir

Kupa Voley Final Etabı heyecanı başlıyor

Şanlıurfa'da 15-17 Aralık'ta oynanacak Kupa Voley Erkekler Final Etabı maçları öncesi basın toplantısı düzenlendi

Kupa Voley Final Etabı heyecanı başlıyor

Voleybolda Şanlıurfa'da 15-17 Aralık'ta oynanacak Erkekler Kupa Voley Final Etabı maçları öncesi basın toplantısı düzenlendi.

11 Nisan Spor Salonu'nda düzenlenen ve final maçlarında mücadele edecek 8 takımın kaptanlarının da bulunduğu toplantıda konuşan Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu, Şanlıurfa'nın ev sahipliğinde yapılacak müsabakaların çok zevkli ve heyecanlı geçeceğine inandığını söyledi.

Şanlıurfa seyircisinin önünde 8 takımın mücadele edeceğini aktaran Göksu, "Final maçlarının Şanlıurfa'da yapılmasında katkısı bulunan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa milletvekillerine, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'e, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Tüm Şanlıurfa halkını maçları izlemeye davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

TVF Yönetim Kurulu Üyesi Suat Baylan ise Şanlıurfalılara çok keyifli maçlar izlettirmek istediklerini belirterek, turnuvanın hayırlı olmasını temenni etti.

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş de güzel bir organizasyona ev sahipliği yapacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

Fenerbahçe takım kaptanı Selçuk Keskin de geçen yılın şampiyonu olarak iyi hazırlandıklarını ve bunu korumak istediklerini belirterek, izleyicilere keyif alacakları maçlar izlettirmeye çalışacaklarını belitti.

Keskin, turnuvanın sportmence geçmesini dileyerek tüm Şanlıurfa halkını maçlara davet etti.

Final etabı, Şanlıurfa'da 11 Nisan Spor Salonu'nda 15-17 Aralık 2017 tarihlerinde oynanacak.

Kupayı alan takım gelecek sezon Türkiye'yi CEV Kupası'nda temsil etme hakkı kazanacak.

Kupada yarın oynanacak maçların programı şöyle:

12.00 Halkbank-Galatasaray HDI Sigorta

14.00 Ziraat Bankası-İnegöl Belediyespor

16.30 Arkas Spor-Maliye Piyango

18.30 İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Fenerbahçe

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi