Lideri Ağırlıyor

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbakır Atatürk Stadı, bugün sezonun en önemli ve kritik maçlarından birine tanıklık edecek. Şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbekirspor, lider konumdaki Etimesgut Belediyespor’la kozlarını paylaşacak.

 Lideri Ağırlıyor

Diyarbekirspor, yarıştaki en önemli rakibini yenerek puan farkını 5’e indirmek ve kalan 7 haftaya büyük umutlarla girmek istiyor.

Diyarbekirspor, ligde topladığı 50 puanın 33’ünü kendi sahasında kazandı. Yeşil kırmızılı takım, 14 iç saha maçında 11 galibiyet ve 3 yenilgi alırken, 24 gol atıp 10 gol yedi.

Etimesgut Belediyespor ise 16 dış saha maçında 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 yenilgi alarak hanesine 24 puan yazdırdı. Murat Hacıoğlu ve Emrah Kiraz gibi Diyarbakırlı sporseverlerin yakından tanıdığı isimlerin de formasını giydiği Etimesgut Belediyespor’da sakat ve cezalı bulunmuyor.

LİDERİ AĞIRLIYOR

Diyarbekirspor’da 10 Ocak’ta oynanması gerekirken Etimesgut Belediyespor’un kupa maçları nedeniyle ertelenen maçın ilk tarihinden sonra lisans işlemleri tamamlanan Gökhan Payal, Emre Aktaş ve Oğuzhan Azğar kadroda yer almayacak.

Yeşil-Kırmızılı takımımızda da sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Enis dışında sakat ve cezalı ise yok.

Kaynak: Diyarbakır Söz