Maça davet

Diyarbekirspor Pazar günü sahasında oynayacağı Düzyurtspor maçı için taraftarlarına maça gel çağrısı yaptı.

Maça davet

05 Mart 2017 Pazar  günü saat 14.00 te Seyrantepe Şılbe Stadında oynanacak Diyarbekirspor – Düzyurtspor maçı için taraftara maça gel çağrısı yapıldı.

Yeşil-Kırmızılı Kulüpten yapılan açıklamada; “ Sevdasının peşinde gidenler asla pes etmez. Kadim kentin kadim  insanların tribünlerde görmek istiyoruz. Taraftarlarımız için  eski Atatürk stadyumu yanında bulunan Azrailler derneğinden araçlar kalkacaktır.” denildi.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Öte yandan, yoğun bir idman yapan Yeşil – Kırmızılı futbolcular dün Teknik Direktör Ahmet Duman gözetiminde, koşu, kültür fizik hareketlerinin yansıra, topla çeşitli çalışmalar yapıldı. Kalecilerde ayrı bölümde çalıştırılırken, Teknik Direktör Ahmet Duman, bu hafta sonu sahamızda oynayacağımız önemli maç için hazırlıklarımıza başladık. Geçen haftaki deplasman galibiyetimizin verdiği büyük moralle bu maçımıza çıkacağız diyerek, “ Pazar günü sahamızda  zirve yarışındaki rakiplerimizden Düzyurtspor ile oynayacağız. Bu maçımızı kazanmamız gerekmektedir.Ligın son maçına kadar bir çok rakibimizi diskalfiye etmemiz gerekmektedir. Diyarbekirspor olarak heedfimiz bellidir. Bunuda gerçekleştirmemiz gerekmektedir. Diyarbakır bunu arzuluyor. Zorlu virajlara girdik, bu virajları kazasız geçmemiz lazım “ dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz