Nike Halı Saha Ligi için kayıtlar sürüyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve organizasyona sponsor olan Nike tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Nike Halı Saha Ligi için kayıtlar sürüyor.

Nike Halı Saha Ligi için kayıtlar sürüyor

TFF'den yapılan açıklamaya göre, bu yıl sadece lise ve üniversite kategorilerinde düzenlenecek olan ligin kayıtları 18 Nisan'da sona erecek. 18 Nisan'a kadar ''www.nikehalisahaligi.com'' adresine girerek ön kayıt formunu eksiksiz dolduran katılımcılar, daha sonra kategorilerine göre kendilerine belirtilen noktalarda kesin kayıtlarını tamamlayabilecek.

Nike Halı Saha Ligi'nde 25 Nisan-11 Mayıs 2012 tarihleri arasında il ve üniversite birinciliği, 16-17 Mayıs 2012 tarihlerinde Bölge Birinciliği, 23-24 Mayıs 2012 tarihlerinde ise Süper Bölge Birinciliği maçları oynanacak. Haziran ayında İstanbul'da yapılacak Nike Halı Saha Ligi Türkiye Finalleri sonucu şampiyon olan takımlar, Nike Futbol koleksiyonundan ürünler kazanacak.

TFF Futbol Gelişim Direktörü Tolunay Kafkas, dördüncü kez düzenlenecek olan organizasyona 30 bin oyuncunun katılmasını beklediklerini belirterek, şunları kaydetti:

''Ülkemizdeki en yoğun katılımlı futbol organizasyonu olan Nike Halı Saha Ligi'nde bu yıl önemli değişikliklere gittik. Ligimizi bu sene rekabetin ve aidiyetin en güzel yaşanabileceği, lise ve üniversite kategorilerinde oynatıyoruz. Bu ligde profesyonel ve amatör lisanslı oyuncu sayısına sınırlama getirerek, ligin lisansı olmayan oyuncular için bir mücadele alanı haline gelmesini sağladık. Bu uygulamayla aktif futbol dünyasının dışında kalan daha çok oyuncu Nike Halı Saha Ligi'nde boy gösterebilecek. Bu sayede de futbol ailemiz zenginleşecek.''

AA

Kaynak: Diyarbakır Söz