Olgun Peker, 'şikayetçi' olarak ifade verdi

''Futbolda şike'' davasının tutuklu sanığı Olgun Peker, davanın gizli tanığı ''Taraftar'' hakkında, yalan beyanda bulunduğu iddiasıyla açılan soruşturma kapsamında, ''şikayetçi'' sıfatıyla ifade verdi.

Olgun Peker, 'şikayetçi' olarak ifade verdi

Tutuklu bulunduğu cezaevinden İstanbul Adalet Sarayı'na getirilen Olgun Peker, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Hüseyin Arslan'a şikayetçi sıfatıyla ifade verdi. Burada yaklaşık bir saat ifade veren Peker, daha sonra cezaevine götürüldü.

Peker'in ifadesinde, ''Gizli tanık 'Taraftar'ın yalan beyanda bulunmasından dolayı şikayetçi olduğunu'' söylediği öğrenildi.

''Futbolda şike'' davası kapsamında gizli tanık ''Taraftar''ın celse arası talimatla ifadesi alınmıştı. Gizli tanık ''Taraftar'' ifadesinde, ''Olgun Peker'in, Şener Kaçmaz ve Turgay Demircan'ın yağmalanması, Mevlüt Engin, Mustafa Cici ve Ali Akdağ'ın dövülmesi olayını yaptırdığını'' iddia etmişti.

Peker de bunun üzerine avukatı aracılığıyla gizli tanık ''Taraftar'' hakkında, yalan beyanda bulunduğu gerekçesiyle suç duyurusunda bulunmuştu.

AA

Kaynak: Diyarbakır Söz