Öztürk Trabzon'a gitti

U15 Milli Takımı'na seçilen ve Türkiye'nin Kuzey Makedonya ile yapacağı özel karşılaşmanın kadrosuna çağrılarak büyük beğeni toplayan Diyarbakırlı futbolcu Arda Öztürk (14), Trabzonspor’a transfer oldu.

Öztürk Trabzon'a gitti

Diyarbakır’dan Trabzonspor’a transfer olduğu için çok mutlu olduğunu ifade eden Arda Öztürk, hedefinin bordo mavili forma altında başarılı olmak olduğunu söyledi.

Öztürk, “Bana destek olan ve Trabzonspor’a gitmemi sağlayan antrenörüm Ahmet Tanış’a, idarecilerimiz Mehmet Derviş Yıldız’a ve tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İnşallah yeni kulübümde tüm Diyarbakırlıların göğsünü kabartır ve Trabzonspor’a faydalı olurum” dedi.

GURUR VERİCİ

Diyarbakır DSİSpor, alt yapıda önemli bir başarıya daha imza atmanın gururunu yaşıyor. U15 milli takımının kadrosuna oyuncusu seçilen tek amatör kulüp olan DSİ Spor, Arda Öztürk’ün Trabzonspor’da forma giymesiyle altyapıya verdiği önemin haklı gururunu yaşadı. DSİ 10.Bölge Müdürü Mahir Arslan ve DSİSpor Kulübü Başkanı Mehmet Derviş Yıldız, oyuncunun milli takıma seçilmesinden sonra Trabzonspor’a transfer olmasından dolayı çok mutlu olduklarını dile getirerek, gençlerin spora kazandırılmasına yönelik çaba ve desteklerin devam edeceğini dile getirdiler.

Kaynak: Spor Merkezi