Payal'ı transfer etti

Diyarbekirspor kulübünden yapılan açıklamada, Sivas Belediyespor'da forma giyen 23 yaşındaki savunma oyuncu Gökhan Palay'ı transfer ettiği belirtildi. Biri forvet, 2 oyuncunun daha transferi için çalışmaların sürdüğü kaydedilen açıklamada, Payal'ın, takımın Antalya'daki kampına dahil olduğu bildirildi.

Payal'ı transfer etti

Diyarbekirspor, 3.Lig’deki ilk sezonu olan 2013-2014 sezonunda formasını giyen Gökhan Payal ile anlaştı. Teknik direktör Namık Altunsoy’un hem Tokatspor hem de Diyarbekirspor’dan öğrencisi olan ve geçen sezon Sarıyer’de,bu sezonun ilk yarısında da Sivas Belediyespor’da forma giyen 23 yaşındaki savunma oyuncusu 1.5 yıllık aradan sonra yeniden Yeşil-Kırmızılı takıma döndü. Gökhan’ın transferinden sonra gözler sol açık ve forvet transferlerine çevrildi. Bu konudaki çalışmaların devam ettiği kaydedildi.

‘YARIM KALAN İŞİMİZ VAR’

 Kamp çalışmalarına katılarak yeni takım arkadaşları ile tanışan Gökhan,2.Lig ve 3.Lig’den gelen tekliflere rağmen şampiyonlukla noktalanması gereken yarım kalan işi olduğu için Diyarbekirspor’u tercih ettiğini söyledi. Daha önce Diyarbekirspor’da başarılı bir dönem yaşamış olan Gökhan’ın transferi taraftarlar arasında sevinçle karşılandı.

Medicana Sivasspor’la olan bonservis sorunu çözülen Gökhan,bu sezon kiralık oynadığı Sivas Belediyespor’da 14 maçta forma giydi.

Kaynak: Diyarbakır Söz