Politikada "Amedspor" rüzgarı: Özgür Özel, Ekrem İmamoğlu, Temel Karamollaoğlu, Selahattin Demirtaş, Mehmet Sait Yaz...

Amedspor Kulübünün dünkü maçta aldığı kritik galibiyet ve olası şampiyonluğu için siyasi parti liderlerinden tebrik telefonlarının ardı arkası kesilmedi.

Politikada

Siyasi parti liderleri ve milletvekillerinin yanı sıra büyükşehir belediye başkanlarının da başarı ve tebrik mesajları gelmeye devam ediyor.

CHP'Lİ ÖZELDEN TELEFON

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, dün ki maç sonrası TFF 1. Lig'e yükselme ihtimali artan Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı’ya tebrik telefonu geldi. 

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Somaspor'u 1-0 yenerek TFF 2. Lig'de şampiyonluğu garantileyeek bir üst lige çıkma ihtimali olan Amedspor Kulübü Başkanı Aziz Elaldı'yı arayarak tebrik etti.

TFF 1. Lig'e yükselme adına avantajlı konuma gelen kulübün başkanı Elaldı, Soma Belediye Başkanı ve CHP Soma İlçe Başkanı’nın ev sahipliği ve misafirperverliği için Özel’e teşekkürlerini iletti. Tebrikleri kabul etti.

BİR TEBRİK’TE İBB BAŞKANI İMAMOĞLU’NDAN GELDİ

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Amedspor'un şampiyonluk fotoğrafını paylaşıp, "TFF 2. Lig’de şampiyon olarak TFF 1. Lig’e yükselen Amedspor’u yürekten kutluyorum" dedi.

YENİ SEZONDA BAŞARILAR DİLERİM

Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu’da X medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Şampiyon olarak TFF 1. Lig'e yükselen Amedspor'un yönetim, taraftar ve oyuncularını tebrik eder, yeni sezonda başarılar dilerim.” Paylaşımında bulundu.

BİZİ BURADA AĞLATTINIZ, ZALIMLAR

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ta Amedspor’un galibiyetinin ardından X sosyal medya paylaşımında; ''Bizi burada ağlattınız be zalımlar. Hepinizi yürekten kutluyoruz” cümlelerine yer verdi.

AK PARTİLİ YAZ, “ŞEHRİMİZE VE FUTBOLUMUZA HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM”

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehmet Sait Yaz’da paylaşımda bulundu. Yaz paylaşımında, “TFF 1. Lig'e yükselen Amedspor'u tebrik ediyor, şehrimize ve futbolumuza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Haber: İsa İPEK, Hamza ÖZÇELİK

Kaynak: Diyarbakır Söz