Puan farkı kapatılmalı

Diyarbekirspor Pazar günü Trabzon deplasmanında Düzyurtspor'la 1-1 berabere kalarak bir puan aldı. Diyarbekirspor puanını 14'e çıkarırken, Teknik Direktör Altınay "puan farkını kapatmalıyız" dedi.

Puan farkı kapatılmalı

Yeşil–Kırmızılı Diyarbekirspor ligde 6. sırada bulunurken, oynadığı 8 maçın, 4’dünü galibiyetle, 2’sii beraberlikle, 2'sinide yenilgiyle kapatırken, puanı 14'te bulunuyor.

 PUAN FARKI KAPATILMALI

Teknik Direktörü Metin Altınay, "ligde artık her maçımız final olacak, diyerek, Lider ile aramızda 4 puan fark var bu bizim için hiçte önemli değil. Bunu kapatacak güçteyiz. Diyarbekirspor olarak çok dikkatli olmalıyız, çünkü tüm rakiplerimiz güçlüdür, onlara arasında ayırım yapmayız. Düzyurtspor maçı geride kaldı. Olan olmuştur, ne söylesek boş. Daima önümüzdeki maçlara bakmalıyız. Şimdi önümüzde hafta sonu sahamızda oynayacağımız Afjet Afyonspor maçı var. İşte bu maç bizim için önemli. Hazırlıklarımza Pazartesi günü başlayacağız. İdmanlarımız Cuma günü tamamlayacağız. Sahamızda oynayacağız maçı kazanıp ligin üst sarasındaki takımlarla puan farkını düşürmek için büyük bir çaba gösetrip başarılı sonuçlara imza atacağız “ dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz