Roberto Mancini'nin gözdesi Caner Erkin Inter'e gidecek mi?

Fenerbahçe transfer çılgınlığı yaşarken oyuncularına da talipler çıkmaya devam ediyor. İtalya'dan gelen son iddia ise Caner Erkin'le ilgili. Sport Mediaset kanalında yer alan haberde Roberto Mancini'nin, Chelsea'de istediği ortamı bulamayan Felipe Luis'i istediği alternatifinin ise Türkiye'den tanıdığı Caner Erkin olduğu iddia edildi.

Roberto Mancini'nin gözdesi Caner Erkin Inter'e gidecek mi?

Roberto Mancini'nin Türk oyuncuyu hem maliyeti hem de İtalya'da oynamaya sıcak bakması nedeniyle tercih ettiği fakat Luis'in hala bir numara gözde olduğunu izleyenlerine duyurdu.

FENERBAHÇE INTER İLE TRANSFER MASASINDA

Ayrıca İtalyan Il Sole gazetesi Inter'in Fenerbahçe'yle Juan Jesus için transfer görüşmelerine devam ettiğini Xerdan Shaqiri'nin bonservisini almaya çalışan Inter'in Brezilyalı stoperi satarak kaynak yaratmaya çalıştığını yazdı. Pereira'nın Jesus'u büyük eksik olarak gördüğü sol stoper mevkine monte ederek bu konudaki eksiğini gidermek istediğini belirti. 10 milyon Euro'dan görüşmelerin açıldığı Fenerbahçe'nin böyle bir rakamı ödemeyi düşünmediği için Inter'in makul rakamlara inmesine kadar görüşmeleri beklettiğini yazdı.

Kaynak: Sport Mediaset ve Il Sole                                                                               

Kaynak: Spor Merkezi

Çok Okunan Haberler