Şampiyonlar Ligi'nde Madrid gecesi

Devler Ligi’nde müthiş iki maç oynanacak. Ancak en dikkat çekeni iki İspanyol devi Atletico Madrid ile Real Madrid’in karşılaşacağı Çeyrek Final ilk maçı nefesleri kesecek. Türkiye’nin gururu Arda Turan ile Cristiano Ronaldo’nun karşılaşacağı maç büyük heyecana sahne olacak. Peki Atletico Madrid Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta? Sorusu yanıt buldu. İşte ayrıntılar…

Şampiyonlar Ligi'nde Madrid gecesi

Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final ilk maçları bu akşam ve yarın akşam oynanacak maçlarla büyük heyecana sahne olacak. Bu akşam Atletico Madrid ile Real Madrid’in mücadelesi en dikkat çeken maç. Hem İspanya’da hem ülkemizde ve hem de tüm Avrupa’da sonucu merakla bekleniyor.

Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi’nin iki finalisti bu akşam 21:45’te karşı karşıya gelecek. Bir önceki şampiyonada Atletico Madrid’i finalde Ramos’un golüyle mağlup etmeyi başaran Real Madrid’in bu akşam Atletico Madrid’e konuk olacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Çeyrek Final ilk maçları mücadelesi kapsamında bu akşam ve yarın oynanacak maçların saati 21:45.

MAÇLAR                                                 

Bugün:

Atletico Madrid – Real Madrid

Juventus - Monaco

Yarın:

Paris Saint Germain – Barcelona

Porto – Bayern Münih

Kaynak: Diyarbakır Söz