Şampiyonluk ipi Mesut Yılmaz'ın

Diyarbakır’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği okul sporlarında bir şampiyon daha belli oldu.

Şampiyonluk ipi Mesut Yılmaz'ın
Diyarbakır’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği okul sporlarında bir şampiyon daha belli oldu. İlköğretim okulları arası küçükler hentbol müsabakalarında Mesut Yılmaz İlköğretim Okulu mutlu sona ulaştı.10 okulun katıldığı organizasyonun finalinde Mehmet İçkale İlköğretim Okulu’nu 13-6 yenen Mesut Yılmaz İlköğretim Okulu, şampiyon oldu.

Okulun beden eğitimi öğretmeni ve hentbol takımının çalıştırıcısı Halim Bayram,geçen yıl Kocaköy’de ulaştığı şampiyonluğu bu kez Diyarbakır merkezinde elde etmenin sevincini yaşadığını söyledi.

‘HEDEF BÖLGE ŞAMPİYONLUĞU’ Bayram, ‘ Geçen yıl Kocaköy Çaytepe Köyü İlköğretim Okulu’nda bölge şampiyonu olmuştuk .Bu yıl görev yaptığım Mesut Yılmaz İlköğretim Okulu’nda il şampiyonu olduk, sıra bölge şampiyonasında .Bize katkı sunan, devamlı yanımızda olan okul müdürümüz Mehmet Ali Ekinci, diğer idarecilerimize ve bizde emeği olan Akın Erim hocamıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz