'Sandıklı'ya ders vereceğiz'

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Hacı Haspolat, ligin ilk yarısında deplasmanda oynadıkları Sandıklı Belediyespor maçında sporun ruhuna yakışmayan saldırılara maruz kaldıklarına dikkat çekerek,Cumartesi günü sahalarında yapacakları karşılaşmada Afyonkarahisar ekibini utandıracaklarını söyledi.

'Sandıklı'ya ders vereceğiz'
Haspolat, “ Sandıklı’da   rakip oyuncular,takım yöneticileri,teknik ekip ve taraftarların ırkçı saldırılarına maruz kaldık. Buna rağmen biz takım olarak kendi saha ve seyircimiz önünde centilmenliğimizden ve prensiplerimizden asla taviz vermeyip rakibi en iyi şekilde ağırlayıp ve puansız bir şekilde evlerine göndermek istiyoruz.Son haftalarda takım olarak performans düşüklüğü yaşandı ve umut ediyorum ki Sandıklı maçında alacağımız üç puanla bu kötü gidişe son verip yeni bir çıkış yakalamayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Bu arada maçın hazırlıklarını sürdüren Sarı-Kırmızılılarda Gebzespor maçında oynayan sporcular yenileme çalışması yaparken,diğer sporcular ise 5’e 2 top kapma çalışması yaptı. İdmanın son bölümünde kondisyon çalışması ve topla adam geçme-eksiltme çalışması yapıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler