Siyasi ve ekonomik menfet beklemeden

Diyarbekirspor Kulübü Onursal Başkanı İlhanlı, "Siyasi ve ekonomik menfaat elde etme beklentilerinden uzak, meşaketli bir mücadele veriyoruz" diyerek, destek verenlere teşekkür etti.

Siyasi ve ekonomik menfet beklemeden

Yeşil-Kırmızılı Kulübün Onursal Başkanı Feyzi İlhanlı Diyarbekirspor'un, gerçek bir spor kulübü olma yolunda ilerlediğini, bu kente ve bölgeye layık olma adına mücadele verdiğini söyledi. İlhanlı, "Siyasi ve ekonomik menfaat elde etme beklentilerinden uzak şekilde yürüttüğümüz bu meşaketli mücadelede kulübümüzün yanında yer alarak destek veren herkese teşekkür ediyoruz." dedi.

"BİZİMDE HATALARIMIZ OLMUŞTUR"

İlhanlı, taraftara da ayrı bir parantez açarak, geçmişte aile içerisinde bir takım hatalar olabildiğini, her kesimin bu yanlışlardan ders çıkararak öz eleştiri yapması gerektiğinin altını çizerek şunları ifade etti: "Taraftarlarımız için özel bir parantez açmak istiyorum.4 yıldır verdiğimiz bu kutlu serüvende hep destek oldular. Daha önce ifade ettiğim üzere bu süreçte hatalar ve yanlışlar oldu.Bu anlamda özeleştiriyi de ihmal etmiyoruz. Bizim de hatalarımız,eksiklerimiz olmuş olabilir.Bununla beraber bizimle beraber yol yürüyen,bu işe tüm benliğini koyan taraftar gruplarının da hataları olmuştur. Hiç bir şey onların emeklerini inkar ettiremez.Biz kendimizi bu kente ve bu mücadeleye hizmet etmekle mükellef kılmışız. Bizden önce Diyarbakır'da spora hizmetlerde bulunanlar olduğu gibi bizler de gelip geçiciyiz,yolcuyuz.Kalıcı olan hancı olan bu halktır,taraftardır. Bizler gideriz ama onlar hep olacak.Yönetenlerin alternatifi olur fakat taraftar vazgeçilmezdir.

BİRLİK ÇAĞRISI

Muğlaspor maçıyla birlikte tribünlere dönüş yaparak bu kutlu yolculukta omuz omuza vermeye devam kararı alan taraftar grubumuza teşekkür ediyoruz.Biz herkesin bu mücadelede olmasından yanayız.Tüm kesimleri ve halkımızı kendilerine ait olan Diyarbekirspor'larına sahip çıkmaya davet ediyoruz.Gelin tüm kırgınlıkları ve küskünlükleri geride bırakalım.Tüm kesimleri bütünleşmeye davet ediyoruz.Birlik olursak daha iyi yerlere geliriz.Bu kent bunu başarabilir.Kimseden para dillenmiyoruz,manevi destek istiyoruz.

BASINI UNUTMAD

Her zaman yanımızda olan,desteğini esirgemeyen ,yol gösterici eleştirilerde bulunan saygıdeğer basın mensuplarını unutmamız mümkün değil.Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. İyiki varsınız diyoruz.Bu kentin sesi ve gözü kulağı oluyorsunuz.

"ŞAMPİYONLUK YARIŞINI BIRAKMAYACAĞIZ"

Futbol takımımız sezonun ikinci yarısına iyi başladı.12 Bingölspor maçındaki talihsiz yenilgi hariç güzel sonuçlar aldık.Önümüzde 13 maç daha var.Lig sonunda birinci de olabiliriz önceki 3 sezonda olduğu gibi Play-Off'a da kalabiliriz.Ne olursa olsun sonuna kadar şampiyonluk yarışı içinde olacağız.Teknik heyet ve futbolcularımıza olan güvenimiz,inancımız sonsuzdur.Bu ekip bu işi başaracaktır.Kimse ile polemiğe girmeyeceğiz. Sadece işimize odaklanacağız. Kulübümüzün şirketleşmesinin tek nedeni daha iyi idare edilmesidir.Kulübün sahibi halktır. Zamanı gelince borçsuz şekilde bizden sonra göreve gelmek isteyenlere  devrederiz.Tüm kesimleri birlik ve dayanışmaya davet ediyoruz. Kulüp olarak temel prensibimiz ülkemizin barış,huzur ve kardeşliğine katkıda bulunmaktır.4 yıldır mücadele ettiğimiz bu ligde hiç bir şehir ve takımla sorunumuz,kavgamız olmadı.Kentimize gelen tüm takımları en iyi şekilde ağırlamak Diyarbekirli olma duruşumuzun gereğidir. Temel gayemiz düşmanlıklara değil,dostluklara vesile olmaktır. Rakiplerimizin nefretini değil sempati ve saygınlığını kazanmak istiyoruz. Bundan önce olduğu gibu bundan sonra da bu duruşumuzdan ödün vermeyeceğiz.

Kaynak: Diyarbakır Söz