Sneijder'le ilgili çelişkili açıklamalar

Galatasaray'ın gündemindeki yıldız futbolcuyla ilgili gelen açıklamalara yenileri eklenirken, kafalardaki soru işaretleri de artmaya başladı.

Sneijder'le ilgili çelişkili açıklamalar

Galatasaray'ın transferi için yoğun çaba sarf ettiği Inter'in yıldız futbolcusu Wesley Sneijder ile ilgili iki farklı cepheden iki farklı açıklama geldi.

UltrAslan Başkanı Oğuz Altay, kendisine ait Twitter hesabından konuyla ilgili yapıtğı açıklamalarda, "Biraz önce sırf içinde bulunduğumuz durum için, Ünal Aysal ile birebir görüştüm. Sneijder transferiyle ilgili bizzat kendisinin ilgilendiğini ve kulübünün ardından oyuncuyla da anlaşmanın sağlandığını söyledi." ifadelerini kullandı.

Altay ayrıca geriye kalan tek pürüz olarak oyuncunun Inter ile olan sözleşmesindeki bazı detayların olduğunu, Perşembe veya Cuma günü transferin resmiyet kazanacağını da savundu.

Haznedaroğlu kafaları karıştırdı

Öte yandan Bugün Gazetesi'ne konuşan yönetici Semih Haznedaroğlu ise sürecin uzamasının kendisini düşündürdüğünü vurgulayarak, "Genelde süreç uzadığında bu 'olmayacak' demektir. Demek ki Sneijder'in başka alternatifleri de var ve onları değerlendiriyor. Klas bir futbolcu, belki de İngiltere'de oynamayı tercih eder." dedi.

Kaka transferinde de aynı süreçleri yaşadıklarının altını çizen Haznedaroğlu, "Onda da her türlü fedakarlığı sınırlar dahilinde yaptık. Ama Kaka, 'Ben gelmeyeceğim' dedi. Sneijder de 'Benim acelem yok' diyerek süreci uzatıyor. Artık bir an önce 'evet' ya da 'hayır' demesi gerekir. Biz de ona göre başka alternatif bakmaya başlarız." diye konuştu.

goal.com

Kaynak: Diyarbakır Söz