Sokak basketbolunda mutlu son

Diyarbakır’da düzenlenen 3X3 Sokak Basketbolu Turnuvası tamamlandı. 25 takımdan toplam 100 sporcunun yer aldığı turnuvanın şampiyonluk ipini Finalspor göğüsledi.

Sokak basketbolunda mutlu son

Diyarbakır Basketbol İl Temsilciliği tarafından organize edilen, Forum AVM ve Decatlhon sponsorluğunda düzenlenen 3X3 Sokak Basketbolu Turnuvası sona erdi. 2005-2006-2007 yaş kategorisinde sporcuların yer aldığı turnuvaya, 25 takımdan toplam 100 sporcu yer aldı, 17-18 Haziran tarihleri arasında gerçekleşen turnuvanın final maçı büyük çekişmeye sahne oldu. Finalspor ile  Çetinspor’un karşı karşıya geldiği final maçını çok sayıda basketbol severde takip etti. Finalspor’un 8-7 kazandığı maçın ardından şampiyonluk töreni düzenlendi. Törende şampiyonluk kupasını kazanan Finalspor büyük bir sevinç yaşadı.

“GÜZEL BİR TURNUVA OLDU”

Diyarbakır Basketbol İl Temsilcisi Erol Çetin, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, çok önemli bir turnuvayı geride bıraktıklarını söyledi.

Çetin, “Gençlerimizin kaynaşması için çok güzel bir turnuva gerçekleştirdik. Herkesin mutlu olduğu turnuvanın sorunsuz bir şekilde düzenlemesi ayrıca bizleri sevindirdi. Bu turnuvanın düzenlenmesine emeği geçen ve sponsor olanlara çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: Spor Merkezi