Son Dakika! Şampiyonun kupası Diyarbakır'a geldi

TFF 2. ligi zirvede tamamlayan ve şampiyonluk ipini göğüsleyen Amedspor'un şampiyonlık kupası Diyarbakır'a geldi. Kupa törenin günü ise henüz belli değil.

Son Dakika! Şampiyonun kupası Diyarbakır'a geldi

13 yıl aradan sonra şampiyon olan ve kendi bayram yerine çeviren şampiyon Amedspor'un kupası Diyarbakır'a geldi. Türkiye Futbol Federasyonu Diyarbakır Temsiliciliğine gelen kupanın ne zaman verileceği ise yarın belirlenecek

İkinci Lig Kırmızı Grup Şampiyonu Amedspor, 13 yıl arasında grubunda şampiyon olarak Trendyol 1'nci Ligi'ne yükseldi. Hafta sonu konuk ettiği Menemenspor ile 0-0 kalmasına rağmen şampiyonluğunu ilan eden Amedspor, hakettiği şampiyonluk kupası da Diyarbakır'a geldi. 

ŞAMPİYONLUK KUPASI ŞEHMUZ ÖZER'E GÖTÜRÜLECEK

Şampiyonluk kupasını alacak futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler, bu kupayı merhum Kaptan Şeyhmus Özer'in mezarına götürerek, camianın verdiği sözü yerine getirecek.

Bunun dışında da stadyumda organize edilecek farklı bir organizasyonda, taraftarların da katılacağı ve muhteşem etkinlikler ile müzik şöleni eşliğinde bir kupa töreni düzenlenmesi bekleniyor.

KUPA TÖRENİ NE ZAMAN?

Yeşil Kırmızı ekibin Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, yarın yönetim kurulu ile yapacağı toplantı sonrası, nerede tören düzenleneceği, bu törenin ne zaman düzenleneceği ve organizasyon ile ilgili kafalarda soru işareti yaratan konular çözüme kavuşturulacak. 

Haber: Hamza ÖZÇELİK

Kaynak: Diyarbakır Söz