Spor camiasını buluşturan gece

Diyarbakır Masterler Derneği'nin organize ettiği gece kentin spor bileşenlerini ve spor adamlarını buluşturdu. Aralarında Diyarbakırspor'un ilk takımında forma giyen duayen isimlerinde bulunduğu eski futbolculara ödül verildi.

Spor camiasını buluşturan gece

Özel bir hastanin sponspor olduğu Diyarbakır Masterler Derneği'nin organize ettiği gece büyük ilgi gördü. Geceye Kent protokolünden birçok isim katılım gösterirken, gece için rezerve edilen otelin salonu adeta doldu, taştı.

Geceye Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, Başsavcı Vekili Kurtça Eker, TFF Bölge Müdürü Serkan Bayhan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir, Gençlik Spor Şube Müdürleri, Gelir İdaresi Başkanlığı Grup Müdürü Fatih Teksin, Diyarbakırspor'a hizmet eden başta duayen isimler Mehmet Emin Sevmiş ve Emin Kağar olmak üzere 1980 ve 1990’lı yıllarda Yeşil-Kırmızı formayı giymiş eski futbolcular, kentteki önemli spor adamları ve kulüp yöneticileri ve basının duayen isimleri katıldı.

AKAR: ‘’SPOR ADAMLARINI BULUŞTURDUK’’

Gecenin açış konuşmasını yapan Diyarbakır Masterler Derneği Başkanı Veysi Akar, bugüne kadar yapılmayan bir organizasyonu gerçekleştirerek kent sporuna hizmet eden spor adamlarını buluşturduklarını söyledi. Akar, gösterilen ilgiden memnun kaldıklarını ifade ederek benzeri organizasyonlara devam edeceklerini söyledi. Akar, "Bu alanda önemli bir açığı, eksiği giderdiğimizi düşünüyorum. Kentimizde spora hizmet eden değerli insanlar var. Bunları bir araya getirerek onurlandırdığımız için sevinçliyiz. Bundan sonra daha güzel işlere imza atmayı planlıyoruz. Kentimizin buna ihtiyacı var "dedi.

ÖDÜLLER DAĞITILDI, ONURE EDİLDİLER

Gece renkli görüntülere sahne olurken, gecenin sonunda spora hizmet eden kurumlara, kişilere, Diyarbakırspor'un eski futbolcularına ve Masterler Ligi'ne katılan takımlara ödülleri verildi. Geceye davet edilen ancak rahatsızlığı nedeniyle mazeretini bildirerek katılamayan Diyarbakırspor’un son şampiyonluğunda Başkanlığını yapan Dr. Abdurrahman Yakut’un ödülünü onun adına Gençlik Spor Personel Müdürü Burhan Gül aldı. Masterler gecesi ödül töreni oynanan oyunların ve çekilen halayların ardından sonra erdi

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler