Spor sever iş insanı Nesih Aktepe’nin amatör futbola desteği sürüyor

Diyarbakır'da spora ve sporcuya verdiği destekle bilinen iş insanı Nesih Aktepe, isim sponsoru olarak bir ilke imza attığı Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi'nin ardında Diyarbakır'daki U-14  genç futbol takımlarına da destek oldu.

Spor sever iş insanı Nesih Aktepe’nin amatör futbola desteği sürüyor

Aktepe Nakliye Petrol Temizlik San. ve Ticaret A.Ş, 2023 -2024 futbol sezonunda mücadele edecek olan Süper Amatör ligi ,1 Amatör Küme takımlarına sağladığı nakdi destek sonrası şimdi de Diyarbakır U-14 Amatör liginde mücadele eden 17 takıma malzeme desteği verdi.
Diyarbakır Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ( ASKF )'nin ev sahipliğinde yapılan toplantıya ASKF Başkanı Remzi Dayan ve Yönetim kurulu üyeleri, AKTEPE A.Ş Yönetimi, Diyarbakırlı İş insanı Nesih Aktepe, TFF Bölge Müdürü Serkan Bayhan , Diyarbakır TÜFAD Başkanı Abdulsamet Karataş, TFF.2.lig ekiplerin'den Diyarbekirspor'un Kulüp Başkanı Serkan Genç ve Sportif Direktörü Ayhan Taşçı, Türkiye Saha Komiserleri Derneği Diyarbakır Şube Başkanı Komserleri Başkanı Ceyhan Ayer ve Diyarbakır U-14  Gençler Futbol Ligi'nde  mücadele eden 17  kulübün başkanları katıldı..

Dayan Teşekkür Etti 

Diyarbakır Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Remzi Dayan açıklamasında; “Diyarbakır Amatör sporun içinde gelen ve her zaman sporun ve sporcunun yanında maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen AKTEPE A.Ş Yönetim kuruluna ve Diyarbakırlı İş insani Nesih Aktepe’ye spor camiası adına teşekkür ederim. Bu tür desteklerin diğer İş insanlarında yapmalarını temenni ederiz.” İfadelerini kullandı.

"Duyarlı Bir İş İnsanı "

Süper Amatör Küme ve 1. Amatör Küme’de mücadele eden takımların  banka dekontlarıyla müracaat ettikleri takdirde ödemeleri taraflarına ödendiğini belirten Dayan, “AKTEPE A.Ş frması  ikinci desteklerini de genç takımlarımıza verdi. Gençlerimizi futbola kazandırmayı amaç edinen ve maddi anlamda zorluklarla mücadele eden kulüplerimiz için bu destek çok anlamlı.Yıllardır maddi ve manevi olarak sporun ve sporcunun yanında olan duyarlı iş insanımız Nesih Aktepe’ye bir kez daha Diyarbakır spor camiası adına teşekkür ederim.” dedi

Kaynak: Diyarbakır Söz