Süper Lig’de Sivasspor Fenerbahçe maçı!

Süper Lig’in 30’uncu haftası kapsamında Sivasspor deplasmanına çıkacak olan Fenerbahçe üç puandan başka bir şey düşünmüyor. Bu akşam karşı karşıya gelecek iki takımın da seyir zevki yüksek bir maç izletmesi beklenirken, maçın sonucu ise en çok merak edilenler arasında.

Süper Lig’de Sivasspor Fenerbahçe maçı!

Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig’de 30. Hafta’da Sivasspor Fenerbahçe’yi ağırlıyor. Sivasspor’da Michael Eneramo, İbrahim Toraman, Korcan Çelikay Ziya Erdal ve Manuel Da Costa sakatlıkları yüzünden forma giyemeyecek. Sivasspor’da cezalı oyuncu yok. Fenerbahçe'de ise Selçuk Şahin ve Bruno Alves ceza nedeniyle, Mehmet Topuz ise sakatlığı yüzünden bu maçta forma giyemeyecek.

SÜPER LİG’DE BÜYÜK MAÇ

Sivasspor ile Deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe ise bu maç için oldukça konsantre olmuş durumda. İsmail Kartal ve ekibi 3 puan dışında bir sonuç düşünmüyor. Süper Lig’de artık son 4 haftaya girildiği için iki takımın da puan kaybına tahammülü yok. Hele ki Fenerbahçe’nin puan kaybı halinde şampiyonluk yarışından kopacağı görüşü tüm kesimlerce konuşuluyor..

SİVASSPOR-FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Süper Lig’in 30’uncu haftasında Sivasspor Fenerbahçe maçı oynanacak. Maç bu akşam Saat 19.00’da Lig TV’den naklen yayınlanacak.

Kaynak: Spor Merkezi