Transfer Startı

Anlaşmaya varılan teknik direktör Taner Öcal, bugün İstanbul’da kulübün Onursal Başkanı Feyzi İlhanlı ile bir araya gelecek. Öcal’ın resmi sözleşme imzalamasından sonra transfer çalışmalarına başlanacak. Öcal’ın takımda kalmasını ve gitmesini istediği futbolcuları içeren raporuna göre hareket edilecek. Öcal, daha önce yaptığı açıklamalarda mevcut kadronun iskeletinin korunmasını istediğini dile getirmişti.

Transfer Startı

Anlaşmaya varılan  teknik direktör Taner Öcal, bugün İstanbul’da  kulübün Onursal Başkanı  Feyzi İlhanlı ile bir araya gelecek. Öcal’ın resmi sözleşme imzalamasından sonra transfer çalışmalarına başlanacak. Öcal’ın takımda kalmasını ve gitmesini istediği futbolcuları içeren raporuna göre hareket edilecek. Öcal, daha önce yaptığı açıklamalarda mevcut  kadronun iskeletinin korunmasını istediğini dile getirmişti.

Öncelik Kontenjan Sorununda

Öncelikle 3.Lig’de uygulanan 25 yaş kriterine göre hareket edilerek bu kapsamda olan 17 futbolcuda yaşanan sıkıntı giderilmeye çalışılacak. Ayrılması istenen futbolcularla ilgili karar alınarak kendilerine iletilecek.

Teknik heyetin takımda kalmasını istemediği futbolcular için kulüp  değişik rakamlarda bonservis bedeli belirleyecek. Bu bedeli getiren oyuncular ayrılabilecek.

Kaynak: Diyarbakır Söz