Turgutluspor, Teknik Direktör Ramazan Çelik ile sözleşme imzaladı

TFF 3. Lig ekiplerinden Turgutluspor, daha önce Elazığspor ve Siirt İl Özel İdare’de teknik direktörlük, Bursaspor, Alanyaspor, Gençlerbirliği, Kayserispor, Sivasspor ve Buğşaşspor’da yardımcı antrenörlük yapan teknik direktör Ramazan Çelik ile anlaştı.

Turgutluspor, Teknik Direktör Ramazan Çelik ile sözleşme imzaladı

Turgutluspor’da teknik direktörlük görevine getirilen Ramazan Çelik için imza töreni düzenlendi. Teknik Direktör Ramazan Çelik, Turgutluspor tesislerinde düzenlenen imza töreniyle resmi sözleşmeye imza attı. İmza töreninde Kulüp Başkanı Gökhan Akın, Başkan yardımcısı Ercan Hızal ve Sportif Direktör Sadullah Erarslan yer aldı.

"HOCAMIZA İNANIYOR VE GÜVENİYORUZ"

İmza Töreni sonrası kısa bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Gökhan Akın, “Bu imza inşallah hem camiamız hem Türk futbolu hem de hocamız için hayırlı ve uğurlu olur. Hocamıza inanıyor ve güveniyoruz. Tek hedefimiz güzel bir sezon geçirip taraftarımızı mutlu etmek ve hak ettiğimiz yerlerde yerimizi almak. Anlaşma tekrardan her iki taraf içinde hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

"TURGUTLUSPOR'UN TÜRK FUTBOLU İÇİN AYRI BİR ÖNEMİ VAR"

Kulüp Başkanı Gökhan Akın’ın ardından konuşan Teknik Direktör Ramazan Çelik, “Turgutluspor Türk futbolunda ayrı bir yeri olan kulüp. Geçmiş yıllarda Türk futboluna armağan ettiği oyuncularla adından sıkça söz ettiren bir camia. Teklif geldiği an düşünmeden büyük bir heyecanla kabul ettim. Sonrasında tesislere geldim ve hem yeni stadı hem de tesisleri gördüm. Burada çok iyi bir çalışma ortamı var. Bu değerli kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Büyük bir heyecanla yeni sezon hazırlıklarına başlayacağız. Bana inanan ve güvenen başta Kulüp Başkanımız Gökhan Akın ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Turgutluspor’un başarılı olması için ekibimle birlikte elimden gelen mücadeleyi göstereceğiz. Yeni sezonda geçmiş sezonlarda olduğu için hem yarışın içinde olup hem de Türk futboluna oyuncu kazandırmaya çalışacağız. Anlaşma her iki taraf içinde hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu.

Kaynak: Spor Merkezi

Çok Okunan Haberler