Turhan haddini aştı

Tepecikspor Teknik Direktörü Armağan Turhan’dan Diyarbakırspor’a hakaret dolu sözler.

Turhan haddini aştı
Tepecikspor Teknik Direktörü Armağan Turhan’dan Diyarbakırspor’a hakaret dolu sözler.

Turhan, deplasmanda 2-1 kazandıkları Tokatspor maçından sonra Yeşil-Kırmızılı takımı, ‘mahalle takımına’ benzetirken, Diyarbakırspor’un ligde kalmayı hak etmediğini söyledi.

Tokatspor’a ait Spor60.Com’da yer alan açıklamasında Turhan,”Tokatspor mükemmel bir takım yaratmış. İnanın Diyarbakırspor ile oynadık. Diyarbakırspor’la Tokatspor arasında inanılmaz fark var. Bir tanesi çok özür dileyerek ;amiyane tabirle söylüyorum. Bir tanesi mahalle takımı gibi, bir tanesi de Premier Lig Takımı gibi. Eğer Tokatspor düşerse gerçekten çok yazık olur. Diyarbakırspor,Çorumspor ve Kocaelispor’u yenip dışarıdan birkaç puan alırsanız ligde kalacaksınız. Tokatspor düşerse çok üzülürüm.Çünkü diğer takımlar ligde kalmayı hak etmiyor. “ dedi.

5 defa Süper Lig’e çıkmış, 4 büyükleri defalarca yenmiş, çok önemli teknik adamlar ve milli sporcuları bünyesinde barındırmış 44 yıllık Diyarbakırspor’u ‘mahalle takımına’ benzeten Turhan’ın açıklamalarının Diyarbakırspor cephesinde nasıl bir tepki yaratacağı merak konusu.

Kaynak: Diyarbakır Söz