Umut oldu ama

Diyarbakırspor, açık destek verdiği Yıldırım Demirören’in TFF Başkanı seçilmesine ve Diyarbakırlı iş adamı Edip Eren’in yönetime girmesine sevindi.

Umut oldu ama
Diyarbakırspor, açık destek verdiği Yıldırım Demirören’in TFF Başkanı seçilmesine ve Diyarbakırlı iş adamı Edip Eren’in yönetime girmesine sevindi. Yeşil-Kırmızılı kulüp, özellikle FİFA’daki transfer yasağı konusunda Demirören yönetiminden çok şey bekliyor. Ancak bu umutların çözüme dönüşüp dönüşmeyeceğini zaman gösterecek.

BÖLGE İÇİN UMUT OLDU AMA   Yıldırım Demirören’in TFF Başkanı seçilmesi Diyarbakır ve bölgede yeni bir heyecan yarattı. 27 Şubat’ta yapılan genel kurul öncesinde Diyarbakırspor başta olmak üzere D.Bakır Büyükşehir Belediyespor,Kayapınar Belediyespor,Erganispor, B.Vanspor ve Siirtspor gibi bölge kulüpleri ortak açıklama yaparak Demirören’e açık destek vermişlerdi.

Demirören’in beklendiği gibi başkanlığa seçilmesi uzun yıllardır büyük düşüş yaşayan, gerek alt yapı ve gerekse profesyonel liglerde yok olma aşamasına gelen bölge için umut ışığı oldu. Ancak bölgeye verilen sözlerin tutulup tutulmayacağını zaman gösterecek.

Diyarbakırspor kulübü, önce Yıldırım Demirören ile yönetim giren Diyarbakırlı iş adamı Edip Eren’i kutladı, sonra beklentilerini sıraladı.

‘FİFA VE TFF’LİK SORUNLAR İÇİN UMUTLUYUZ’   Yapılan açıklamada,” TFF'nin 41. başkanı olan Yıldırım Demirören'in yönetiminde yer alan hemşerimiz Edip Eren'in de Diyarbakır'ı en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyor ve bu zor görevde başarılar diliyoruz. Önümüzdeki süreçte Futbol Federasyonu ve hemşerimiz Edip Eren ile güzel ilişkiler içinde olacağımızı ve Diyarbakırspor'umuzun haklarını en etkin şekilde korumak için büyük bir çaba sarf edeceğiz. Sayin Yıldırım Demirören' le yaptığımız görüşmede kulübümüzün sıkıntılarını dile getirdik. FİFA ve TFF'lik sorunlarımızı aşmak için de büyük bir gayret sarf edip, federasyonun alt kurullarında her alanda bölge insanımızın görev alması için de Diyarbakırspor olarak üzerimize düşeni yapacağımızı özellikle belirtiyoruz. Bu arada yine önumüzdeki günlerde Diyarbakir ve bölge takımlarını ile yeni yönetimi ziyarete gitmeyi planlıyoruz. “denildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler