Vodafone Arena gümbür gümbür geliyor! Çimlendirme çalışmaları başladı

Beşiktaş taraftarının merakla beklediği ve şimdiden yapacağı tribün şovlarının hesabını yaptığı Vodafone Arena’da sona doğru yaklaşılıyor. Vodafone Arena’da çelik çatı üzerinde yapılan kedi yolu ve çatı kaplamasının montajı bitti. Futbol sahasında bulunan 3 vinçten ikisi sökülürken, saha kısmı temizlendi. Son vincin sökülmesinin ardından çimlendirme çalışmalara tam gaz başlayacak.

Vodafone Arena gümbür gümbür geliyor! Çimlendirme çalışmaları başladı

Beşiktaş taraftarını merakla beklediği ve Dolmabahçe’de eski stadyumun yıkılmasının ardından başlayan modern stadyumun inşaatında artık sona yaklaşılıyor. Çelik çatının ilk ve ikinci halkasının tamamlanmasının ardından kedi yolu ve oval boruların montajı da bitti.

ÇATININ BİTMESİYLE SAHA İÇİNDE BULUNAN VİNÇLER KALDIRILDI

Saha içinde bulunan ve çatının yerine kaldırılmasını sağlayan 3 vinçten ikisini söküldü. Şu anda futbol oynanacak orta bölüm temizlenerek, çimlendirmeye hazır hale getiriliyor. Saha içinde kalan son vincin de sökülerek çıkarılmasının ardından çimlendirme çalışmaları başlayacak. Çatı kaplaması ise dışarıda kurulacak dev vinçlerin yardımı ve kedi yolları kullanılarak gerçekleştirilecek.

Kaynak: Diyarbakır Söz