Voleybol Türkiye Şampiyonası Sona Erdi

16 takımdan 200 sporcunun katıldığı Okullar arası Voleybol Yıldızlar Türkiye Şampiyonası

Voleybol Türkiye Şampiyonası Sona Erdi

Sona erdi. Kızlarda Ankara Özel METOD Koleji, erkeklerde ise İzmir Karşıyaka Özel Yanlar Koleji Türkiye şampiyonu oldu.

 16 TAKIM KATILMIŞTI

Okullar arası Voleybol Yıldızlar Türkiye Şampiyonası Diyarbakır’da sona erdi. 8 kız ve 8 erkek olmak üzere toplam 16 takımın yer aldığı şampiyon 6 gün sürdü.

KIZLARDA ANKARA ERKEKLERDE İZMİR TAKIMI ŞAMPİYON OLDU

Seyrantepe Spor Salonu ve Ziya Gökalp Spor Salon’unda yapılan müsabakalarda kızlarda Ankara Özel METOD Koleji, erkeklerde ise İzmir Karşıyaka Özel Yanlar Koleji Türkiye şampiyonu oldu.

ŞAMPİYONA ALTI GÜN SÜRDÜ

Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürü Mehmet Demir, yaptığı açıklamada, Seyrantepe ve Ziya Gökalp spor salonlarında yapılan müsabakaların 6 gün sürdüğünü söyledi.

DEMİR’ GÜZEL VE ANLAMLI BİR ŞAMPİYONA OLDU’

Diyarbakır’a gelen takımların huzurlu ve güzel bir şekilde ağırlanması için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Demir, şunları söyledi:  “Diyarbakır’a gelen ekipleri en iyi şekilde ağırlamak için elimizden geleni yaptık. Sporcuların ve Antrenörlerin sıkılmamaları için müsabakaların dışında bir gezi programı düzenledik. Bu gezi programıyla Diyarbakır’a gelen ekiplere tarihi ve turistik yerleri gezdirdik. Güzel ve anlamlı bir şampiyona oldu. Şampiyonada mücadele eden tüm takımları kutluyorum. Türkiye birincileri olan takımları ise ayrıca tebrik ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından şampiyonada dereceye giren takımlara düzenlenen törenle, ödülleri verildi.

Kaynak: Spor Merkezi