Yeni Diyarbakırspor Hocasına Kavuştu

Bölgesel Amatör Lig’inde mücadele eden Yeni Diyarbakırspor’da hoca sorunu çözüldü. Geçtiğimiz sezon kısa bir dönemde Yeni Diyarbakırspor’u çalıştıran Özcan Gökçeoğlu ve Sanayi Sitesispor’u Play – Off’a çıkaran genç teknik adam Aytekin Yıldırım’ı takımın başına getiren Yeni Diyarbakırspor şimdi transferi düşünüyor.

Yeni Diyarbakırspor Hocasına Kavuştu

Diyarbakırspor’da da bir dönem görev alan Gökçeoğlu, yardımcı olarak kendisine genç ve gelecek vadeden Yıldırım’ı alması ise spor çevrelerince olumlu karşılandı.

ARTIK TRANSFER ZAMANI

Kulübün hoca sorununu kısa sürede çözen Yeni Diyarbakırspor yönetimi şimdi gözünü transfere çevirdi.

Önümüzde ki sezon için şampiyonluğu hedefleyen ve bu doğrultuda kadro kurmak isteyen Yeni Diyarbakırspor yönetimi yeni hocası ile bir toplantı yaparak transferi şekillendirecek. Önümüzde ki günlerde bir araya gelecek olan Yeni Diyarbakırspor camiası, şampiyonluk için güçlü bir kadro kurulması için düğmeye basacak. Elde ki bazı futbolcular ile yollarını ayırmayı düşünen Yeni Diyarbakırspor, Bölgesel Amatör Lig’i tecrübesi olan futbolcuların yanı sıra diğer liglerde de görev almış oyunculara transfer teklifi götüreceği öğrenildi.

HEDEF ŞAMPİYONLUK

Yeni Diyarbakırspor kulüp başkanı Bedirhan Akyol, bu sezon şampiyonluğu hedeflediklerini belirterek önümüzde ki günlerde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker’i ziyaret edeceklerini belirtti. Akyol;” Sayın Bakanımız Mehdi Eker yıllardır amatör spora desteklerini sunuyorlar. Bizlerde bu sezon öncesi kendilerini makamında ziyaret ederek hem nezaket ziyaretinde bulunacağız ve kendilerinden destek isteyeceğiz. Yeni Diyarbakırspor olarak geçtiğimiz sezon haksız bir şekilde kaçırdığımız 3.ligi bu sezon Diyarbakır'a getireceğiz. Biz hedefleri büyük olan, bu kentin çocuklarıyla bir şeyler yapıyoruz. Ve mutlaka başarılı olacağız" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz