YENİ DİYAR'DA KUPA SEVİNCİ

TFF’nin, Ziraat Türkiye Kupası statüsünde değişikliğe giderek Bölgesel Amatör Lig’de geçen sezon grup şampiyonu olan takımları da alması Yeni Diyarbakırspor’u sevindirdi.

YENİ DİYAR'DA KUPA SEVİNCİ

Bu uygulamanın kulüplere hem maddi hem de manevi anlamda çok şey katacağını belirten Teknik Direktör Özcan Gökçeoğlu,bu durumun ayrı bir heyecan da yaratacağını söyledi. Gökçeoğlu,”Kupada en az 2 maç oynama ihtimalimiz var. Maçlar İddaa’ya alınacağı için kulübümüz para kazanacak. Ayrıca oyuncuların motivasyonu ve kulübün Türkiye spor kamuoyunda tanınması için de iyi olacak.” dedi.

AKYOL :’TFF’DEN TALEPLERİMİZ VAR’

 

Bu arada Gaziantep’de yapılan BAL kulüpleri toplantısına katılan Yeni Diyarbakırspor Başkanı Bedirhan Akyol, BAL Kulüpler Birliği 2.Başkanlığı’na seçildi. Alınan kararları açıklayan Akyol,”TFF’nin verdiği deplasman gideri ve madi yardım rakamınının artırılmasını talep edeceğiz. Maçların İddaa’ya alınmasını istiyoruz. Türkiye Kupası olayı iyi oldu. Bunun için TFF’ye katılım dilekçemizi vereceğiz.” diye konuştu.

‘TRANSFERLER TAMAM GİBİ’

 

Akyol, transfer çalışmalarını ise tamamlama aşamasına geldiklerini kaydetti. Akyol,”Transfer konusunda Özcan hoca ve yardımcısı Aytekin Yıldırım tek yetkili. Önemli oyuncularla anlaştık. Bunlar 2.Lig ve 3.Lig’ede oynamış tecrübeli isimler. Pazartesi günü tüm pürüzleri giderip toplu imza attıracağız. Lig Ekim’de başlayacağı için Ağustos’un ortalarında kampa gitmeyi düşünüyoruz. Geçen yıl 9 takım çıkıyordu. Çıkmayı hak ettiğimiz halde statü hatasının kurbanı olduk. Bu yıl 11 takım çıkacak. Hedefimiz bu defa 3.Lig’e çıkmaktır.” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz