YENİ DİYAR'DAN TRANSFER TAARUZU

YENİ DİYAR'DAN TRANSFER TAARUZU

YENİ DİYAR'DAN TRANSFER TAARUZU

Teknik Direktörlüğe Fenerbahçe ve milli takımın eski yıldızlarından Timuçin Çuğ’u getirdikten sonra eski Kocaelispor’lu Uğur Yasan ile Beşiktaş ve genç milli takımlarda oynamış olan Barış Turan’ı renklerine bağlayan Yeni Diyarbakırspor’un 3 oyuncu ile daha anlaştığı öğrenildi. Teknik patron Çuğ’un daha önceden tanıdığı bu futbolcuların kendi takımlarında oynayan isimler oldukları belirtilirken, onursal başkan Fevzi İlhanlı bu futbolcularla prensipte anlaştıklarını kaydetti.

Profesyonel futbolda ara transferin tamamlanmasından sonra boşta kalan futbolculara yöneldiklerini  belirten İlhanlı,kulübü zamanla daha iyi hale getireceklerini ve bunun için sabırla çalışacaklarını söyledi.

‘HEDEF HER YIL ŞAMPİYONLUK’

İlhanlı, ”Önemli bir hocayı getirdik. Kadrodaki tüm oyuncular değerlidir.Bunlara Uğur gibi tecrübeli bir ismi ekledik.  Önemli oyuncularla anlaşmak üzereyiz. Son detayları ele alıyoruz. Bir bölümünü bugün, diğerlerini Y.Şırnak maçından sonra açıklayacağız. Kulübün sorunları var. Bunları kısa ve uzun vadede aşacağız. Zamanla her şey daha iyi olacak. Hedefimiz her yıl bir lig çıkmaktır. Önce Play-Off’a kalıp,daha sonra 3.Lig’e çıkmak istiyoruz. Kulübe bir otobüs alacağız. Kalacak yer ve tesis için kent yöneticilerinden destek bekliyoruz. Diyarbakır’da alışkanlık haline gelen bir şey var. Biz onu değiştireceğiz. Valilik,belediye ve siyasilerden para istemiyoruz. Parayı biz vereceğiz. Onlardan tesis konusunda destek istiyoruz. Bu işe girmemizin nedeni Diyarbakır’ı ve sporu sevmemizdir. Yurt içinde ve yurt dışında ortak olduğumuz başka kulüpler de var. Halkımızdan maçlara gelmelerini istiyoruz. Manevi olarak destek versinler.” diye konuştu.

Bu arada Pazar günü Seyrantepe Stadı’nda  oynanacak Y. Diyarbakırspor-Y.Şırnakspor maçının başlama saati 13.00 olarak değiştirildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz