Yok artık! Fenerbahçe rakibi hafife aldığı için…

Dün akşam kendi evinde SAİ Kayseri Erciyesspor ile berabere kalan Fenerbahçe’de sular durulmuyor. Fenerbahçe’nin başarılı orta saha oyuncusu ve takım kaptanı Emre Belözoğlu’nun ne de olsa maçı kazanırız düşüncesi ile oynatılmadığı ortaya çıktı.

Yok artık! Fenerbahçe rakibi hafife aldığı için…

Fenerbahçe’nin başarılı orta saha oyuncusu ve takımın kaptanı Emre Belözoğlu'nun, 1-1 beraberlikle biten SAİ Kayseri Erciyesspor maçında kadroya alınmamasının sebebi ortalığı karıştırdı.

Hürriyet’te yer alan habere göre; Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçının kadrosunda yer alamayan kaptan Emre Belözoğlu'nun, kritik mücadelede sakatlığı yüzünden oynatılmadığı akıllara gelmişti. Fakat tecrübeli milli futbolcunun sakatlığının düzeldiği öğrenildi.

Orta sahanın başarılı ismi milli futbolcu Emre Belözoğlu, SAİ Kayseri Erciyesspor maçının kolay geçeceği tahmin edilerek riske edilmedi, yani başka bir deyimle karşı takımı hafife aldılar.

Fenerbahçe teknik heyetinin bu kararı maç sonrası öğrenildi. “Nasıl olsa kazanırız” düşüncesi ve rakibi küçük görme mantığı yüzünden oynatılmayan başarılı orta saha Emre’nin adalesinde hafif bir sertleşme dışında başka bir sorunu bulunmadığı bildirildi.

Kaynak: Spor Merkezi

Çok Okunan Haberler