Survivor 2016 yeni Bölüm (8 Şubat) fragmanı– Ödül oyununu kim kazanacak?

Survivor 2016 8 Şubat 2. Bölüm fragmanı nihayet yayınlandı. Survivor 2016 8 Şubat Pazartesi günü bir ödül oyunu oynanacak. Cumartesi günkü bölüm fragmanında sürprizler var yine. Konseyde Nadya elenmişti. Nadya sonrası adada neler yaşanıyor, Bozok çok üzgün. Ödül oyununu kim kazanacak? Turabi ve Hasan arasındaki gerilim bitmiyor. İşte tüm merak edilenlerin yanıt bulacağı Survivor All Star yeni bölüm fragmanı ile ilgili detaylar...

Survivor 2016 yeni Bölüm (8 Şubat) fragmanı– Ödül oyununu kim kazanacak?

M. EMİN FİDAN

Survivor 2016’da Pazar akşamı Ödül oyununu ve Dokunulmazlık oyununu Ünlüler kazanmıştı. Pazartesi günü Survivor yeni bölümde ise ödül oyunu oynanacak. Ancak merak edilen birçok soru var. İşte o soruların yanıt bulacağı Survivor 2016 yeni bölüm 8 Şubat fragmanı yayınlandı.

SURVIVOR 8 ŞUBAT YENİ BÖLÜM'DE NELER OLUYOR?               

Survivor 2016 yeni bölüm 2. Bölüm fragmanında Damla ve Semih’in röportajlarını görüyoruz. Ayrıca Survivor'da 8 Şubat Pazartesi günü oynanacak ödül oyununu kim kazanacak? Pazartesi akşamı saat 20.00’de yanıt bulacak bu soru. Survivor Yeni Bölüm Fragmanını da aşağıdaki linkten izleyiniz.

GÖNÜLLÜLER YATAMIYOR!

Survivor 2016’da Gönüllüler zor günler geçiriyor. İlk ödül oyununu kaybetmeleri sonucunda barınağı da kaybettiler ve nerdeyse yatacak yerleri yok. Damla Can da verdiği röportajda “Şimdi ayağı kalktık, kaltık, yoksa bizi çok daha zor günler bekliyor” diye konuşuyor. Artık oyunlar zorlaşacak ve ödüller de yavaş yavaş büyüyecek. Bakalım Pazartesi günü oynanacak ödül oyununu kim kazanacak ve ödül ne? Fragmanda Acun Ilıcalı’nın ödülü açıklamadığı belli oluyor.

Survivor All Star 2. Bölüm 8 Şubat fragmanını izlediğinizde de anlayacağınız üzere adada ilginç gelişmeler ve çok zor bir ödül oyunu oynanıyor. Survivor 8 Şubat Pazartesi saat 20.00'de TV8'de!

SURVIVOR 2016 2. BÖLÜM FRAGMANINI İZLE    

Kaynak: Diyarbakır Söz