Survivor 9 Şubat 2016 ada konseyinde neler oldu, kim ne söyledi - Survivor Ünlüler’e kim katıldı?

Survivor 2016 9 Şubat akşamı ada konseyi yaşandı. Survivor 9 Şubat konseyde Ünlüler takımına kimin gireceği, kimin katılacağı belli olacaktı. Halktan gelen SMS oyları sonucunda Survivor 9 Şubat konseyinde Ünlüler takımına geçecek olan 4 adaydan birini Acun Ilıcalı açıklayacaktı. İşte o isim belli oldu. Survivor 2016 Ünlüler takımının yeni yarışmacısı kim oldu, Ünlüler takımına kim katıldı, Survivor 2016 ünlülere kim eklendi, Survivor’a kim katıldı gibi soruların yanıtı haberimizde.

Survivor 9 Şubat 2016 ada konseyinde neler oldu, kim ne söyledi - Survivor Ünlüler’e kim katıldı?

Survivor 9 Şubat konseyinde Acun Ilıcalı; ‘Oylar onaylandı, bize ulaştırıldı, Survivor adayı 4 arkadaşımız arasından en çok oyu alarak Ünlüler takımına dahil olacak olan ismi açıklıyorum’ dedi ve Ünlüler takımına dahil olan ismi açıkladı. Survivor 2016 9 Şubat ada konseyinde Ünlüler takımına Seda katıldı.

Bu arada Acun Ilıcalı Ünlüler takımına katılacak ismi açıklamadan önce Ünlüler ve Gönüllüler takımlarından birkaç kişiye söz verdi. İşte Ünlüler ve Gönüllüler takımı yarışmacılarının konuşmaları;

Ünlüler                                                                   

Ezgi; Ben açıkçası bizim takım oluşumuzdan çok memnunum. Arada bir ufak tefek sorunlar olabiliyor ancak akşamları konuşup çözmeye çalışıyoruz.

Yılmaz; Takımımdan çok gurur duyuyorum. Her akşam günün kritiğini yapıyoruz, ertesi gün oynayacağımız oyunların kritiğini yapıyoruz. Mevlana felsefesiyle aramıza katılacak olan arkadaşlara Kim olursanız olun, ne olursanız olun yine de gelin diyorum.

Gönüllüler

Nihal; Yani işte buradaki açlık asla diyet yapmaya benzemiyormuş onu anladım. Dediğim gibi ağlaya ağlaya gülmeyi başaracağız, yapacağız, yapmayı öğreneceğiz, mecburuz yani. Çok kötü durumdayız, kazanmaya çok ihtiyacımız var, ödülü geçtim moral açısından ben kendimi çabuk motive eden bir insanım, onun için gülmek için sebep arıyorum.

Gizem; Gerçekten aç ve uykusuz olmamız buna etken, söyleyecek bir şey yok. Bir sonraki oyunda geri döneceğiz diye umut ediyorum.

Semih; Ya bir yerlerde bir problem var ama. Ben şöyle düşünüyorum konsantrasyon problemi olabilir, önümüzdeki maçlara bakacağız diyorum.

Survivor 2016 9 Şubat akşamı ada konseyinde Ünlüler takımına katılan isim; Seda.

Yasal Uyarı: Haberin kopyalanması yasaktır. Haber, sadece diyarbakirsoz.com’a link verilerek kullanılabilir. Bunun dışında kopyalayanlar hakkında kanuni işlem yapılacaktır.

Kaynak: Diyarbakır Söz