5.7 inç'lik dev bir ekrana sahip Yepyeni Galaxy S6 Edge Plus özellikleri açıklandı!

Galaxt S6 Edge Plus tanıtıldı işte özellikleri

5.7 inç'lik dev bir ekrana sahip Yepyeni Galaxy S6 Edge Plus özellikleri açıklandı!

Samsung, iki yeni telefonlarını dünyaya paylaştı  Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge Plus'u tanıttı. İşte iki cihazın teknik özellikleri bir arada...

EKRANI

5.7 inç'lik dev bir ekrana sahip olan Galaxy

S6 Edge Plus Super AMOLED ekrana  özelliğine sahip. Corning Gorilla Glass 4 ekran teknolojisi sayesinde çizilmelere karşı bir hayli dayanıklı olan cihazın arka yüzünde 16 megapiksel dahili kamera yer alıyor.

KAMERA

Otomatik odaklanma, manuel odaklanma, yüz tanıma, otomatik HDR ve panorama gibi özelliklerin bulunduğu kamera 30fps'de 2K, 60fps'te ise 1K video çekebilme özelliğine sahip.

Cihazın ön yüzünde ise 5 MP kamera bulunuyor. Otomatik HDR özelliğinin bulunduğu kamerada özel selfie modu da yer alıyor.

İŞLETİM SİSTEMİ

Android Lollipop 5.1.1 işletim sistemi altında çalışan cihaz, en güncel Android sürümüyle geliyor.

BATARYASI HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

3000 mAh tipi batarya kullanan samsung  galaxy S6 Edge Plus, ortalama bir bataryaya sahip ve beklenenin altında bir pil gücüyle karşımıza çıkıyor.

( MICROSD )HAFIZA KART DESTEĞİ YOK

4 GB RAM'i bulunan cihazın 32, 64 ve 128 GB'lık hafızalı modelleri bulunuyor. İşin kötü tarafı ise microSD kart desteği bu cihazda yer almıyor. Bu da aldığınız hafıza neyse onunla yetinecek olmanız anlamına geliyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz