Akıllı telefonların şarj kabusu sona eriyor

Mobil teknoloji son sürat gelişmeye devam ederken bu alanda en yavaş giden alan herhalde akıllı telefonların şarj sorunudur. Sonunda bu soruna da çare bulundu gibi görünüyor. Ayrıntılar haberimizde...

Akıllı telefonların şarj kabusu sona eriyor

Akıllı telefon alırken en çok nelere dikkat ediliyor? Tabi ki tasarım ve yazılım uyumluluğu. Ama hep şikayet edilen pil ise tercih sıralamasında sonlara kalıyor.

Telefonlarda bir de GPS de kullanıyorsanız, pilin ömrü daha da kısalıyor. Pilin kısa sürede bitmesinin yanı sıra ısınma problemi de ortaya çıkıyor. Bu tür sorunlarla uğraşmak istemiyorsanız Huawei'nin Mate7 model telefonu tam da size göre. Isınmayan metalik kasa ve yüksek performanslı piliyle tam bir yol arkadaşı.

Huawei, yeni nesil akıllı telefonu Mate7 ile bu alanda sorun yaşayan kullanıcıların gönlünü kazanmayı başarıyor. Cihazın 4.100 MAH Lityum Polimer bataryası, uzun süreli açık ekran kullanımında dahi kullanıcısını yarı yolda bırakmayacak kadar güçlü. Uzun yolculuklar için gerçek bir yol arkadaşı olan Mate7, segmentindeki metal kasa yapısına sahip birçok rakibine göre, son derece düşük olan ısınma oranıyla, kullanım konforundan da ödün vermiyor.

Huawei Mate7, "normal", "akıllı" ve "ultra" olmak üzere üç farklı güç tasarrufu moduna sahip. Bu modlara göre telefonun en çok ihtiyaç duyulan özelliklerini, kullanım sırasında ön plana çıkarmak mümkün. Mate7, bağlantı konusunda da kullanıcı beklentilerini en iyi şekilde karşılamak üzere donatıldı.

TASARIM VE EKRAN

Huawei'nin en yeni yıldızı Mate7, 6 inç'lik Full HD IPS ekranıyla tüm medya ihtiyaçları için ideal. 7,9 mm'lik ultra ince metal kasası ve 185 gram ağırlığıyla Huawei Mate7, zarafet ve işlevselliği bir arada sunuyor. Benzer boyutlardaki diğer telefonlardan farklı olarak, yüzde 95'i metal malzemeden üretilen gövdesiyle, estetik ve sağlamlık konusunda çıtayı yükselten Mate7'nin ekranı, kasaya oranla %83 değerinde yüksekliğe sahip.

YÜKSEK PERFORMANS

Huawei Mate7, Huawei tarafından geliştirilen 8+1 "Kirin" 925 işlemcisiyle, 3 boyutlu oyunlar ve videolarda yüksek performans sunarken, işlem kapasitesini o an kullanılan uygulama veya fonksiyonun ihtiyacına uygun şekilde optimize ediyor. İşlemci, dört adet 1,8 Ghz'lik A15 çekirdekle yüksek performansa imza atarken, diğer dört adet 1,3 Ghz'lik A7 çekirdek ise akıllı güç dağılımı ve yüksek pil ömrü için tamamlayıcı gücü sağlıyor. Ayrıca, sadece parmak izi okuyucu için atanmış Kirin 925'e özel "Micro İşlemci" sayesinde, Mate7 uykudayken dahi tek dokunuşla, ekran kilidini açabilir ve parmak iziyle açılmasını istediğiniz uygulamalara ulaşabilirsiniz.

KAMERA ÖZELLİKLERİ

Huawei Mate7'nin güçlü kamerası ile hiçbir anı kaçırmayın. 13 MP'lik arka kamera ve 5 MP'lik ön kamera sensörü, dilediğiniz açıdan dilediğiniz kareyi en iyi şekilde elde etmenizi sağlıyor. Tüm ışık koşulları için en iyi performansı sunan Mate7, 1,2 saniyelik deklanşör hızı ile de hız konusunda çıtayı yükseltiyor.

Kaynak: Sabah

Kaynak: Diyarbakır Söz