Black Berry Bold 9790 Türkiye'de

Turkcell, yeni Black Berry Bold 9790’u müşterilerinin beğenisine sunuyor. Akıllı telefonu Black Berry Giriş Paketi ile birlikte alabilmek için 2 sene süreyle ayda 66,90 TL ödemek gerekiyor.

Black Berry Bold 9790 Türkiye'de

Giriş Paketi, ayda 100 MB internetin yanı sıra Black Berry® Messenger (BBM™) ve Facebook, Twitter gibi sosyal ağ uygulamalara erişimi de içeriyor. Dileyen, 1GB internet sunan hizmeti ayda sadece 76,90 TL ödeyerek elde edebiliyor.

Yeni Black Berry® 7 OS işletim sistemini kapsayan telefon, multimedya, üretkenlik ve sosyal bağlantı ihtiva ediyor.

Black Berry 7 işletim sistemine ve güçlü 1 GHz işlemciye sahip Black Berry Bold 9790, internette surf yaparken, uygulamaları çalıştırırken, belgelerle çalışırken ve multimedya dosyalarının keyfini çıkarırken güçlü bir performans vaat ediyor. 8 GB dahili bellek, 32 GB’ye kadar ek depolamayı destekleyen bellek kartı yuvası ile genişletilebiliyor.

Telefon, aynı zamanda belirgin ölçüde daha süratli internette surf ile oyun ve video deneyimleri için optimize edilmiş HTML5 performansı sunuyor. Popüler ‘evrensel arama’ kabiliyeti de sesle etkinleştirilen aramayı kapsayacak şekilde geliştirildi. Artık kullanıcının, cihazda ve internette bilgi aramaya başlamak için diyalog kurması yeterli.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler